Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
Lūdzu palīdziet, maza biedrība Uz tēmu sarakstu

Sanivand 23.01.2007 17:09
61 ziņojums
61 ziņojums
Atbildes (8)
Nē, parasta kanceleja.
Paldies, es jau ar tā domāju ;)Tikai tā apmulsu ka bilancē divi cipari (neskaitot kopsummu)
Paldies, es jau ar tā domāju ;)Tikai tā apmulsu ka bilancē divi cipari (neskaitot kopsummu)

Sanivand 23.01.2007 17:25
61 ziņojums
61 ziņojums
Vēl viens jautājums: Kā pareizi noformēt?
Biedrības valdes priekšsēdētājs pie biedrības dib. iemaksājis bankā uz sava vārda ziedojumu. Ziedojuma pārskatā man jāparāda tur kur ziedojumu iemaksā fiziska persona? Varbūt vispār to labāk noformēt kā biedru naudu, kaut gan bankā skaidri rakstīts - ziedojums?
Biedrības valdes priekšsēdētājs pie biedrības dib. iemaksājis bankā uz sava vārda ziedojumu. Ziedojuma pārskatā man jāparāda tur kur ziedojumu iemaksā fiziska persona? Varbūt vispār to labāk noformēt kā biedru naudu, kaut gan bankā skaidri rakstīts - ziedojums?

Sanivand 24.01.2007 11:05
61 ziņojums
61 ziņojums
jaa biedriba mazliet mulsina.. sakiet, ja biedribai ir tikai biedru naudas un ienakums no darbības, ziedojumu pārskats ir tukshs?

Dinaz 29.01.2007 22:08
1 ziņojums
1 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt