По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Par bankas karti Uz tēmu sarakstu

Par bankas karti
Labvakar, atradu tikai 1 šādu jautājumu - par bankas kartēm, ir atsevišķs bankas konts, kuram ir bankas karte uznēmumam, kā tad īsti ir ar atskaitēm, ja tas iet caur norēķinu personu - avansa viņam ir visa nauda, kas ir kontā un pēc tam katru mēnesi kopā taisam avansa norēķinu? Jeb es laikam nepareizi saprotu? Paldies
Viveta
Viveta 15.05.2006 21:24
84 ziņojumi

Atbildes (23)

16.05.2006 12:19

Manuprāt - lai cik maz nebūtu norēķinu personas un kartes pēc veidiem uzņēmumā - galvenie principi ir sekojošie:

* jābūt pārskatāmiem norēķiniem ar piegādātāju-kartes izsniedzēju (kontos 238* tas optimāli NAV nodrošināts);

* jābūt pilnībā pārskatāmiem darījumiem norēķinos ar norēķinu personām vienotā reģistrācijas sistēmā.
Liepupe
Liepupe 16.05.2006 12:20
nav ziņojumu
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=1&tid=36306&pg=1
Liepupe
Liepupe 16.05.2006 12:35
nav ziņojumu
Man sanāk drusciņ savādāk, pet princīpā tas pats. Tikai degvielas karte man ir ne no piegādātāja, bet no Hansabankas.
Martinas
Martinas 16.05.2006 21:56
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.