Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Protokols
Labdien!
Es šogad 1 reizi taisu bilanci, kur ir vairāki līdzīpašnieki. Man VID prasa protokolu, bet kas tas ir un kas tur ir jāraksta, un kur es par to varu izlasīt?
Jau iepriekš paldies!
Atbildes (10)
Протокол составляется в любом случае, даже если на фирме только один хозяин. Протокол об утверждении годового отчета и распределении прибыли (если есть что распределять).
bet kur var redzeet kaadu paraugu, kaa tas ir jaaraksta un ja firmai ir zaudējumi, kas tur ir jaaraksta?
У меня при одном члене протокол не требуют.А на титульном листе баланса пишу "Apstiprinu" подпись,расшифровка, дата и печать.А про прибыль пишу в зинёюмсе.
Да в свободной форме напишите. Если убытки - напишите, что покрываются из прибыли следующих лет.
Если убытки, то в зинёюмсе в строке "если есть убытки, то как погасите" пишу "прибылью следующего периода".
Man ir vadiibas zinnojums, kur ir rakstiits kaada ir pellnna.
Kaadi plaani naakotnee.
Bet kas ir prookols, ja ir vairaaki iipassnieki???? Vinniem visiem kaut kur ir jaaparakstaas vai kaa????
2006.g. '' 03.'' martā
SIA "ХХХ"
Reģ.Nr.
jūr.adr.
Sapulces vadītajs:...
Sapulces dalībnieki:...
Protokolē:Nr
Darba kārtībā:
1.2005.gada bilancesapstiprināšana.
Ziņo:SIA "XXX" (Sapulces vadītajs)
2005.gada bilances neto apgrozijums sastāda:
1.netoapgrozījums par 2005.g. -
2.zaudējumi par 2004.g. -
3.pašu kapitāls -
4.pamatlīdzekļu atlikusī vertība -5.naudas līdzekļī kasē -
6.naudas līdzekļi nor.kontā -
Nolemj:
1.Apstiprināt sastādīto 2005.gada bilanci.
2.Zaudējumus segs ar nākāma periodu pēļnu.
Sapulces
vadītājs:...
dalībnieki ...
Liels paldies par paraugu!!!
Tagad es saprotu kas tas ir:)
Vēlreiz paldies, izglābāt mani!
У меня в хранилище есть образец протокола.
Но я дату увержения пишу в годовом и никакой протокол не несу.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture