По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Gada ienākumu deklarācija Uz tēmu sarakstu

Gada ienākumu deklarācija
Sveikas kolēģes, esmu mazliet pati ar sevi saputrojusies:) Kā ir ja Gada ienākumu deklarāciju aizpildot sanāk sāda situācija. Persona ir pašnodarbinātais aizpilda D3, bet ir strādājis arī un aizpilda D1, kā ir IIN no D3 ir -, bet D1 ir maksāti nodokļi vai samaksātie no D1 var būt pārmaksāti???? Mazliet esmu saputrojusies????
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 20:41
116 ziņojumi

Atbildes (10)

Разные могут быть варианты. Ваш самозанятый мог работать и в другой фирме - тогда налоги за него платились и появятся в Д1. В Д3 Вы указываете авансовые платежи по налогу как самозанятой персоны( графа 16) и, если в результате деятельности, налог меньше - появляется переплата. А если еще не применялись по каким либо причинам атвиеглоюми, или были дополнительные расходы по Д4 - в самой декларации появится переплата. Которую и вернут в результате перерасчета.

Это - вкратце.
Valterin
Valterin 24.03.2006 20:51
8641 ziņojums
Nu man jau ar tā likās, tik vajadzēja apstiprinājumu, jo strādājot un taisot n-tās GID man jau sāka jukt visss.

Var jau būt tā, ka vissa summa ir pārmaksāta no Pamat darba vietas vai ne????Ja sastāda deklarāciju???
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 21:02
116 ziņojumi
У меня у одной самозанятой персоны по итогам года получился убыток. Авансом уплаченный налог в полном размере согласно декларации вернется на ее счет. Остаток убытков - перенесли на следующий год.
Valterin
Valterin 24.03.2006 21:06
8641 ziņojums
Pag, bet ja avanss nav maksāts, kā tad bija??? Kad ir tikai maksātais no darba vietas IIN????

Kā ir tadm ja tikai IIN parādās D1 formiņā, tad jau viņš ar saņem atpakaļ, bet cik lielu??? Vai ne jau visu IIN kas bija samaksāts algotā darbā???
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 21:12
116 ziņojumi
Если расходы по Д3 превышают доходы по Д1, в декларации "сведутся" оба приложения и уплаченный по Д1 налог вернется. У Вас есть комплексная Декларация из хранилищ ВГК? - там все автоматически "прыгает" из приложений в декларацию, сразу видно что откуда и куда.
Valterin
Valterin 24.03.2006 21:17
8641 ziņojums
Man viss, tas ir tik mazliet samulsu no tā, ka tāda situācija izveidojās, es jau diezgan ildi strādāju un nebija man tāds gadījums vai ar esm,u pārstrādājusies............. Lielums lielasi PALDIES!!!!!
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 21:20
116 ziņojumi
Главное, не волнуйтесь, сделаете декларации раз 50-70 в год - быстро пойдет! Все когда-нибудь начинали что-либо новое. Удачи!
Valterin
Valterin 24.03.2006 21:21
8641 ziņojums
Man gadā sanāk +-30
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 21:26
116 ziņojumi
Ну, так Вы и так - спец! Просто ситуация чуть выбила Вас из колеи, ну, ничего, это просто маленькая заминка!
Valterin
Valterin 24.03.2006 21:28
8641 ziņojums
Tieši tā:)
Lindinaa
Lindinaa 24.03.2006 21:30
116 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.