По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Privātie ieguldījumi. Uz tēmu sarakstu

Privātie ieguldījumi.
Labdien. Vai kāds var man atbildēt?

Z/s īpašnieks ir pašnodarbināta persona, grāmatvedība tiek veikta ar vienkāršā ieraksta palīdzību (IIN žurnāls). Vai z/s īpašnieks var veikt privātos ieguldījumu Ls 8000 apmērā, jeb labāk noformēt bezprocentu aizdevuma līgumus no privātpersonām.

Ar cieņu.
Saliela
Saliela 20.02.2006 12:40
75 ziņojumi

Atbildes (5)

Z/S īpašnieks atbild ar visu savu mantu- tā kā nav sevišķas vajadzības noformēt aizdevumu un vēl pie tam bezprocentu (pēc ekonomiskās būtības aizdevumi nevar būr bezprocentu). Es parasti lieku privātajos ieguldījumos.
Ingad
Ingad 20.02.2006 12:50
460 ziņojumi
Подумайте, как это выглядит: выдать заём самому себе
Martinas
Martinas 20.02.2006 12:53
38532 ziņojumi
Protams, ka var. Tāpat, kā izņemt privātajām vajadzībām kādu vien summu grib... tā tak ir viņa nauda, ko izlieto pēc paša ieskatiem. Un nav jānorāda nokurienes privātie līdzekļi radušies, vai kur izlietoti.
Sarmux
Sarmux 21.02.2006 11:09
440 ziņojumi
Man jautājums par SIA.Īpašnieks ieguldījis uzņēmumā naudu D2610;K5140.Tagad viņš nolēmis, ka naudu nevēlas atgūt.Ar kādiem kontējumiem to noformē? Un, vai vispār tā var darīt? Pasldies, ja paskaidrosiet!
Nailo
Nailo 21.02.2006 14:17
221 ziņojums
D 5140 K 8 grupa citi ieņēmumi.

Klāt iesniegumu par atteikumu no aizdevuma uzņēmuma labā.
Sola
Sola 21.02.2006 16:43
2451 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.