Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Izzina par darba algu
labdien.
sekojoss jautajums - ja gramatvedim ir jaizraksta izzina par darbinieku bankai (ka vins strada un kada ir alga), vai ir obligati japiemin tas, ka patreiz rit parbaudes laiks?
Atbildes (35)
Es domāju,ka tas nav jāuzrāda,jo jūs jau rakstītsiet,ka strādā no.Tāpat būs redzams,kad viņš ir uzsācis darba gaitas.
nevarat ludzu pateikt ka raksta darba izzinu lai varetu sanemt kreditu?
To labāk pajautāt bankā. Bet bankas vai tad tagad neprsas izziņu no VID. Darba izziņu vairs neņem par pilnu:-)
И с места работы тоже просят.
Только к ней "в придачу" просят справку из VSAA.
AK, izziņas arvien vairāk:-|
Ага. Из ВИДа + соц.обеспечение, да еще и с места работы просят.
Ага, ещё плюс копия паспорта, заявление, а вот дадут ли кредит - бабушка на двое сказала:-<
Sika
ziņojumu: 1 06.03.2008 22:11
nevarat ludzu pateikt ka raksta darba izzinu lai varetu sanemt kreditu?
Sekretārēm un lietvedēm ir savs saits
http://www.vsklubs.lv/
tur var, tāpat kā šeit par grāmatvedību, dabūt labu labos lietvedības un personālvadību dokumentu paraugus.
У меня в хранилище есть образец справки.
Не все так страшно мне в GE Money дали без всяких справок , а стажа работы на новом месте и 3 месяца не было . До етого 2 года с ребенком сидела.И дали 1500 LS.;-)
" без всяких справок " только такие малые суммы, ипотечный кредит не дадут
Предоставлять нужно всё, что можно, чтобы доказать платёжеспособность (если только перед заявкой на кредит получил стабильную и доходную работу, то справки из ВИДа не хватает, нужна справка с места работы). Кредитный комитет банка рассматривает все документы.
Wurena, а вы проценты GE Money видели? Потому и дают всем подряд.
Atvainojos! Tiešām tādām apšaubāmām bankām līdzi nesekoju.
Sākumā pasakam un tikai pēc tam pārliecināmies!:-D Raksturīgi dažiem foruma dalībniekiem.
Lai man met ar akmeni tas, kas nekad nav kļūdījies!
Es akmeni nemetu, jo pati kādreiz arī kļūdos! Forumā es cenšos nekomentēt faktus, kurus neesmu pārbaudījusi.Un nevajag Andaz to uztvert personiski.LOL Bet ja Jūs tā uzskatāt, tad tā ir Jūsu problēma..:-x
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture