Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pamatlīdzekļu uzskaite
Grāmatvedības uzskaites programma paredz norādīt pamatlīdzekļu grupas nosaukumu un kodu. Vai varat, lūdzu, minēt kādus piemērus? Normatīvajos aktos atrodu tikai pamatlīdzekļu kategorijas, bet neatrodu neko par pamatlīdzekļu grupām.
Jau iepriekš pateicos.
Atbildes (173)
es joprojām uzskatu, ka zinu tik šausmīgi biedējoši maz (iespējams man nepiekritīs kāds, bet es tiešām zinu ļoti maz un prakse ir ļoti maza), ka brīžiem zūd pārliecība pašai par sevi, par to vai daru pareizi, vai domāju pareizā virzienā, un šai ziņā forums man sniedz atbildi un ievirza pareizajās sliedēs.
Man jau arī.Bez foruma kā bez galvas.:)Tici man Cleo, es zinu vēl mazāk!
Lai nu kurā, bet Cleo gan zina daudz, es jau to esmu pamanījis. Un galvenais - nesavtīgi dalās savās zināšanās, par ko mana neviltota cieņa un pateicība viņai. Kaut nu katrs no mums būtu tik nesavtīgs un tik draudzīgs!
Lai viņai visi labie gariņi stāv klāt un lai palīdz! Es no savas puses sūtu viņai tikai labus vēlējumus!
Aivareno -чтобы ЗНАТЬ- надо прилагать материальные и умственные усилия, а не повторять пять раз в день"es zinu vēl mazāk!":(
C2h50h,paldies par "jauko" padomu!
Ребята, не прибедняйтесь! Я знаю людей, которые 10 лет отработав, знают гораздо меньше чем вы и знать ничего не хотят. То, что вы знать хотите - это уже залог успеха. А как, где, и с какими затратами вы это будете знать - дело третье.
principā tas ir tāpēc, ka kādreiz tomēr bija vieglāk vest grāmatvedību, tagad kasās pie visa iespēkamā, bet par cik sodus negribas maksāt, tad nu jažina vairāk.
Aivareno nesauc gadījumā par Aināru?
Detektiv, 2 serija
nē, nesauc, tam ir divi bērni un vēl daži fakti, kas liecina par pretējo
так он же и говорил, что у него двое детей;)
все еще не познакомились?
nea, vsjo ješjo nepoznakomilisj
Ja Cleo videl odin raz iļi dva
raza.Noposkoļku ja pareņ stesniteļnij - nikak nepolučilos.:)))
Айварено, смотри, дождешься. Придется принимать меры
Я бы на месте Клео не помогала Айварено;)
Какой смысл в прятки играть , и тут же за помощью обращаться?
F5 nu poetomu Vi i ne na mojom meste

Jeslji 4estno to mne bez raznjici- prja4etsja 4elovek ilji net.
Как какой смысл? - так дольше сохраняется интрига...
F5, poetomu Cleo vse uvažajut.A ja už vovse bez uma:).Toļko sili ņehvataet podoiti i skazat: "Cleo, eto ja, Aivareno".K sožaļeņiju.:(
Da Irena22, vi pravi.Intrigatože sohraņajetsa.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture