Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Veikala pārcelšanās. Uz tēmu sarakstu

Dianaskaista 05.09.2005 15:34
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (8)
Cik zinu, tad tieši jau nekur nav rakstīts kādas instatances ir nepieciešams iziet, bet jauna veikala atvēršanai saskaņošana ar ugunsdzējiem ir obligāta prasība;
uz sienas ir jābūt visām apliecībām, par veikala fotogrāfiju gan nezinu, zinu tikai to, ja veikalam ir izkārtne, tad tā gan ir jāiet saskaņot, ja nemaldos uz pašvaldību; par veikala adreses maiņu, un arī nosaukuma maiņu ir jāziņo Valsts ieņēmuma dienesta teritoriālai nodaļai
uz sienas ir jābūt visām apliecībām, par veikala fotogrāfiju gan nezinu, zinu tikai to, ja veikalam ir izkārtne, tad tā gan ir jāiet saskaņot, ja nemaldos uz pašvaldību; par veikala adreses maiņu, un arī nosaukuma maiņu ir jāziņo Valsts ieņēmuma dienesta teritoriālai nodaļai

Ikj 05.09.2005 16:20
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Бедный бухгалтер и рожарника то на него повесили и архитектора.
Вам необходимо снять-поставить структурвиенибу,снять-поставить кассовый аппарат и сделать дополнения к трудовым договорам о изменении места работы остальное дело директора
Вам необходимо снять-поставить структурвиенибу,снять-поставить кассовый аппарат и сделать дополнения к трудовым договорам о изменении места работы остальное дело директора

Fatum 05.09.2005 16:28
613 ziņojumi
613 ziņojumi
Есть фирмы, занимающиеся оформлением паспорта на витрину. До этого оформления никаких вывесок на магазине быть не должно. Мусорник у входа. Штраф от муниципалов обеспечен за отсутствие вышеперечисленного.
Для пожарников нужен план эвакуации, кол-во и какие виды огнетушителей - узнайте у тех же пожарников.
Сходите в ВИД на консультацию. Там объяснят и дадут перечень того, что необходимо сделать.
Для пожарников нужен план эвакуации, кол-во и какие виды огнетушителей - узнайте у тех же пожарников.
Сходите в ВИД на консультацию. Там объяснят и дадут перечень того, что необходимо сделать.

Aleksja 05.09.2005 17:35
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Право, бухгалтер и "швец и жнец"!
А зачем тогда руководство? Может Вам фирму вместе с магазином подарят? Не обижайтесь, я просто шучу.

Aleksja 05.09.2005 17:37
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Мартинес совершенно праваю Да, ошиблась и уже второй раз назвала Pašvaldību par VIDu. "Зафорумилась" сегодня. Целый день от нечего делать сижу в форуме.
Прошу прощения за "дезу". Повинную голову и меч не сечет!

Aleksja 05.09.2005 19:33
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi

Inst 06.09.2005 09:47
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt