Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Herbalife?!
Vai kādam nav tuvāka info par pašreizējo Herbalife darbību, kas tiek ļoti reklamēta? Runa tieši par iesaistīšanos ar solīto "lielās peļņas" iespēju. MB ir personīga pieredze?
Atbildes (64)
Ksjusha, odno udovoljtsvije eto pojestj na drugoje udovoljstvije - eto sex?
Я и раньше не в монастыре жила;)
A pie mums Latgalē tagad "topā" Fitline, nedēļā vismaz 2-3 piedāvājumi iesaistīties "nu ļoti izdevīgā biznesā", redz 1-5 mēnešu laikā var mašīnu nopelnīt. Par šo biznesu tiešām vislabāk der teiciens lohotron:)
ohotno verju, a vsjo ze na kakoje udovoljstvije pomenjalji?
tas kas sola nevis veselību, bet peļņu, tas viennozīmīgi ir "lohotrons".
А когда здоровье обещают - это не лохотрон?

jeslji na delah eto deistviteljno vidno, to ..

togda eto uže drugoj razgovor.
Оружие, наркотики
Ага, "золото - бриллианты"
Конечно, не может сказать
Даа, как тут все захватывающе было: кекс, секс, скелеты, домкраты, а вот у Майи Михалны Плисецкой есть чууудненькая диета - ЖРАТЬ МЕНЬШЕ НАДО (ну и секса, конечно, не чураться):)))
Ты что, Тань, может последнее удовольствие в жизни осталось!
Жрать или секса не чураться?
Одно другому не мешает
i po4emu eto gavarjat shto buhgaltera "suhariki", vovse nepravda, o4enj daže nesuhariki i krasivije i sexapiljnije i umnije

vo vsjakom slu4aje naši VGKovskije.
А вечер обычно настраивает на игривое настроение
Когда оно есть (настроение), то играть оно у нас может в любое время суток:)))
Paldies par interesanto diskusiju! Vairāk jautājums par Biznesu.. bet jau sapratu, ka tas ir garām. Tik kā lai to naudu nopelna, jo darbos tā esmu ierakusies, bet nepietiek:( Mana mazpilsēta arī nevar piedāvāt darba vietu, kur maksātu vairāk, kā jau man ir.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture