Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
имя
Помогите где найти нормалное женское имя что бы назвать будущего ребенка как оказалось будет девочка
Atbildes (233)
Вы пишите завтра Juliatim определится спасибо всем
Estj neploxoj variant: VERONIKA, mozhno i Vera(xotja eto drugoe imja) i Verona i Nika
Man bija tā: kamēr gaidīju savu dēļiņu, domāju likšu vārdu Kārlis. Vispās jau Gribēju Kristapu, bet vecākā māsa pasteidzās savam dēlam ielikt. Biju ļoti stipri nolēmusi, ka būs Kārlis. Tad kad dēls piedzima, sapratu, ka nekāda Kārļa nebūs- būs Edgars. Vēl šobrīd nezinu, kāpec tieši šis vārds, man viņš ne īpaši patika. Ar to gribēju patiekt, ka varbūt pagaidām ar vārdu nesteigties. Reizēm bērni paši vai kāda situācija pasaka priekšā.
Мне очень нравится имя Солвита, итересно от какого слова оно происходит и что означает?
saulainā dzīve, arī uz veiksmi!
tad jau Ināra ir In - iekšā , āra - ārā?
tur jājautā Makssoft, viņa varēs palīdzēt šajā lietā.
tikai skatos, ka viņas vairs nav forumā.
Sulaina dzive- super.Manvel vairak patik vards Solvita!
Клео, какое у тебя имя интересное
Saulaina- извиняюсь опечатка!
Es balsoju par Lauru, kaut man vēl ļoti patīk manas meitas vārds: Signe. Bet, kas attiecas par diviem vārdiem - esmu pret, kaut man arī kristībās (vēl kara laikā) doti divi vārdi. Pasē-paldies saprātam,-tikai viens.
Мне еще нравится имя Дагния.
Albina, u nas odinakovije mislji

iekšā , ārā, iekšā, ārā

vesna naverno i imja u mena naverno poetomu takoje nezrja
Клео, у тебя точно не зря
А мы своему начали придумывать уже после того, как он родился. Хотя заранее точно знали, что будет мальчик.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture