Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Mazie un vidējie uzņēmumi
pasakiet priekšā ko var diplomdarbā ierakstīt kā mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) atīstības perspektīvām/ vismaz kādu ievirzi, domu graudu... tik skaistā laikā man nekas nenāk prātā, bet jāuzraksta kaut kas ir vismaz pirmajam lasījumam.
Atbildes (63)
nu navrjatlji... u nas i tak gostinjic hvatajet, toka vot žiļcov v ņih malovato. Shto bi turisti vaļiļi sjuda nado deistviteljno razvivatj lauku tūrismu i 4em to ih privlje4j.
Инарчик, ну как- мысли?:)
так тебе ж сказали-ЧЕМ!:)))
А про лауку мотель
Jaunatne! Atveriet Kempingu tīklu. Mums to ir ļoti maz. Es sapņoju nopirkt furgonu-māju un ceļot pa pasauli/
aha, šas, vot toka s zarplati nakoplju i otkroju
Так мы тебе пару лат добавим. Можешь на нас рассчитывать
да ты в дипломной работе открывай!
aaa, nu v diplomnoj mozhno ne toka gostinjicu otkritj
a na paru latikov hvatit na salfetki i tualjetnuju bumagu
Вот видишь, уже есть с чего начать
ты суп сварила??? дети кушать хотят!
es domāju, ka lai izmanto esosošo pieredzi tirdzniecībā un uz priekšu ar paceltu karogu.Nevartak visi veikali piederēt ārzemniekiem.
aha

Aivar, ceļam telti un taisam lauku tūrismu vaļā
Tl, aha, do4a uzhe jest a sin gde to po dvoru begajet.
Хорошая идея
Cleo, jebkurš miljons sākas ar 1 naudas vienību.Uzcel telti , pēctam mazu namiņu, tad lielu namiņu , pamazām veidojas infrastruktūra un tā lieta aiziet.:)
un viens nepareizs solis un paliec bez biksēm...
Kāpēc bez biksēm - BEZ TELTS:)))
arī
Izveidosiet SIA un paliksiet tikai bez TELTS.IKvar palikt bez biksēm.:)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture