Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Mazie un vidējie uzņēmumi
pasakiet priekšā ko var diplomdarbā ierakstīt kā mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) atīstības perspektīvām/ vismaz kādu ievirzi, domu graudu... tik skaistā laikā man nekas nenāk prātā, bet jāuzraksta kaut kas ir vismaz pirmajam lasījumam.
Atbildes (63)
nu es jau neciklējos, tas ir tikai diplomdarbs

nedomāju ka Sabīne nodarbosies ar tūrismu vai NĪ, domāju, ka viņiem jau tāpat iet ļoti labi, bet kaut kādas attīstības perspektīvas taču darbā jāieraksta.
Ja vsevo lish rabotnik dvuh firm.
Aivareno, laiks vērt firmu
Aivareno, все впереди
Sabīnei iet ļoti labi, nu nezinu nezinu.vaitad viņiem piedr vairāki veikali, jeb tas vienīgais pie kapiem.
tas vienīgais, bet Tu jau neesi redzējis bilanci... tur nu nefigurē skaitļi ar 4 cipariem, bet gan uuuu
Protams, ka mani miljoni mani gaida.Visamvajag laiku un zināšanas;)
А кто сказал- работаю???? а сама на форуме:)))
Nu bet ko tad satraukties, ja ir tik labi, tad lai ver vaļā veikalus un veido tīklu.Būs mums vietējais pārtikas preču tīkls.
Tl,

tak vot dumaju 4jo napisatj
А кто сказал- работаю???? а сама на форуме
Ну так это такая работа
Aivareno, neviens jau nesatraucas, man vienkārši vajag priekš skolotāja kaut ko iebakstīt par attīstības perspektīvām ...
Lai ver jaukus veikaliņus laukos (pagastos ar lielāku iedzīvotāju skaitu).Visu mūžu taču nedzīvosim slikti - būs arī mūsu ielā svētki!
Gan jau

tad arī manā ielā bedres ar asfaltu aizbērs
Aivareno, оптимист
Eds tev Cleo, saku.Uzraksti ka veidos jaukus vienotā stilā veikaliņus laukos.
Aivareno, paldies, mēģināsim spiest uz to, ka paplašinās tīklu.
Мотель - магазинчик с гостиничкой
ага- массажем и банькой:)))
Ага
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture