Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Uzņēmuma likvidācija Uz tēmu sarakstu

Socioniks 12.08.2005 09:48
34 ziņojumi
34 ziņojumi
Atbildes (5)
Iesniedzot tiesā pieteikumu maksātnespējai līdzi pieteikumam jāiesniedz arī bilance uz maksātnespējas sākuma brīdi. Prasa uz bilances VID zīmogu par bil.apstiprinājumu. Tālāk jāgaida kad iecels tiesa maksātnespējas administratoru un tad visus maksājumus un darbību drīkstēs veikt tikai ar adm.atļauju.Citādi nekādi jaunumi grāmatv.kārtošanā nav. Tāpat jāiesniedz VID visas likumā paredzētās veidlapas.
Runa ir tieši par likvidāciju.Maksātnespēju var konst.tieši likvidācijas procesā, bet es domāju, ka uz šo uzņēmumu tas neattiecās, jo viņam parādu, izņemot īpašniekam, nav.Laipabeigt likvidācijas procesu, jāiesniedz izziņa no VIDa ka nav parādu.Bet laikam, tāpat kā pie maksātnespējas,pārskatu būs jaīesniedz VIDā. Tas ir mans viedoklis, bet es neesmu pārliecināta.Tāpēc gribu zināt visu daudz vairāk.

Socioniks 12.08.2005 10:11
34 ziņojumi
34 ziņojumi
Пиетейкумс о начале ликвидации сначала подайте в регистр предприятий потом составьте начальный ликвидационный баланс
при этом на всех документах после получения лемумса из регистра пишите ликвидируемая СИА. После публикации в Латвияс Вестнесис ждите 3 месяца и затем берите справку В ВИДе что нет долгов и подавайте в регистр документы
при этом на всех документах после получения лемумса из регистра пишите ликвидируемая СИА. После публикации в Латвияс Вестнесис ждите 3 месяца и затем берите справку В ВИДе что нет долгов и подавайте в регистр документы

Baraschka 13.08.2005 22:26
10 ziņojumi
10 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt