Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
ATLAIŽU IEGRĀMATOŠANA PAMTLĪDZEKLIM Uz tēmu sarakstu

Zane_g 09.08.2005 15:13
77 ziņojumi
77 ziņojumi
Atbildes (5)
Nu es jau pirmkārt neskatītos uz to cenu 50 ls, jo tas galīgi nav noteicošais rādītājs pēc kā vērtēt ir vai nav pamatlīdzeklis. Tā kā summa ir diezgan iespaidīga vai nav tomēr iespēja sarunāt, lai uzraksta PPR, tad arī tur būtu uzrādīta atlaide un to varētu nogrāmatot (samazināt izdevumus, man tas ir 8.grupaskonts. Uz priekšu es personīgi, tomēr ieteiktu izvairīties no šādu pirkumu veikšanas skaidrā naudā, jo VID-am tas stipri nepatīk.

Jaane 09.08.2005 15:25
63 ziņojumi
63 ziņojumi
Diemžēl būvmateriālu veikals neizraksta ppz precēm par skaidru naudu,kā arī nevar izrakstīt nekādu blakus čeku-tā "K-Rauta" grām-de.Neko darīt ,norakstīju uz 7130.Kā būs ar VID,tad jau redzēs!!

Zane_g 11.08.2005 10:28
77 ziņojumi
77 ziņojumi
Jūs varāt sastādīt aktu par to, ka no sekojošiem materiāliem tika izveidots tāds un tāds pamatlīdzeklis. Un atlaidi piemērot visai summai.
Paldie Irena22.Tā arī darīšu!

Zane_g 11.08.2005 13:34
77 ziņojumi
77 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt