Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Par telpaugiem Uz tēmu sarakstu

Ditta 27.07.2005 15:18
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (14)
Tas pats par sevi saprotams ,bet eksistē arī sīkāks kontu sadalījums,piemēram,telpu uzturēšanas izdevumi,prezentācijas izd.,utt.

Ditta 27.07.2005 15:29
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Es taču neprasu precīzi kontu,bet tikai to-uz ko Jus norakstītu izdevumos?

Ditta 27.07.2005 15:34
nav ziņojumu
nav ziņojumu
es uz parējiem izdevumiem man tie ir 7551, bet katram tas ir savadāk.

Indrina 27.07.2005 15:41
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Varu ieteikt arī jums>>>>kāda revidente ieteica norakstīt ar visu PVN(tā kā mums ir konts -telpu,teritorijas uzturēšanas un labiekārtošanas izdevumi-tad ues to norakstīšu uz to ar visu PVN).

Ditta 28.07.2005 09:15
nav ziņojumu
nav ziņojumu
в смысле пвн тоже в расходы? почему?

Esk 28.07.2005 09:16
1147 ziņojumi
1147 ziņojumi
Es norakstītu šo telpaugu uz telpu uzturēšanas izdevumiem, bet PVN uz priekšnodokli liktu, ja dokuments (čeks) par telpauga iegādi būtu noformēts atbilstoši nodokļa rēķina prāsībām.
Я думаю, тут нужно по принципу "Если расходы связаны с хоз.деятельностью, то ПВН в предналог. Если расходы не связаны с хоз.деятельностью, то учитывается в одной сумме, включая ПВН"
С этой точки зрения (связаны-не связаны с хоз. деятельностью) я бы тоже так делала, как написала Мартинас.
Связаны-не связаны, все понятно. Но вот почему расходы по содержанию помещений и цветы, в том числе, нужно списывать в расходы вместе с ПВН я так и не поняла.
Es rakstitu uz biroja izdevumiem ???

Sindija 02.08.2005 13:23
988 ziņojumi
988 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt