Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Вопрос про методику и индивидуальню комерсанта Uz tēmu sarakstu
Atbildes (26)
У Клео такая есть. А Альбина говорит что не нужна:)

Ushla 17.07.2005 15:17
1455 ziņojumi
1455 ziņojumi
Вообще-то есть методика, выпущенная СГД. Я считаю, что ее достаточно. Но здесь уже обсуждался этот вопрос - у кого-то при проверке требовали.
Но Клео постаралась- сочинила:)

Ushla 17.07.2005 15:18
1455 ziņojumi
1455 ziņojumi
Попросить, конечно, у нас все что угодно могут. Я в таком случае предлагаю взять методичку СГД и подставить название своей фирмы. Все равно ничего нового вы не придумаете. Все уже регламентировано.
В смысле, в системе простой записи? Так для этого целая методичка СГД есть, не понимаю, какого им еще надо.
līdzīga diskusija http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=6&tid=22278
Методичка для ИК подробно напечатана в "Бюллетень предпринимателя", Nr.10. Там же подробное описание куда и что писать.
Iedomājieties,piem.frizieri vai vēl kādu citu IIN maksāt.un viņam jāraksta metodika.Viņš taču no tās metodikas man liekas pusi terminu ne zin ne viņam arī vajag zināt.Tas,ka VID to prasa-man liekas savu pilnvaru pārsniegšana.Ir taču likums par IIN,MK not.Ciktad to dokumentu vajag?Gr-ba jākārto un uzņēmējdarbība jāveic saskaņā ar likumdošanu.Drīz sāks prasīt-kā klientam ieiet telpā,kas jārunā u.t.t.,lai būtu ierakstīts metodikā?Jāuzdod šis jautājums grāmatvedības metodiskajai padomei vai FM?

Valentinar 18.07.2005 19:14
411 ziņojumi
411 ziņojumi
Man vēl uznāk šādas pārdomas.Visu ko mums VID prasa-mēs grāmatveži kā agrāk pionieri-vienmēr gatavs.Janav-tad būs.Taču vai to vajag?Īstas pārliecības nav.Kurir rakstīts,ka ind.komersantamvajag savu metodiku?

Valentinar 19.07.2005 11:51
411 ziņojumi
411 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt