Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
VENDENES ūdens un rēķins ar "-" zīmi Uz tēmu sarakstu
VENDENES ūdens un rēķins ar "-" zīmi
Labdien!
Lūdzu jūsu palīdzību! Kā būtu pareizāk grāmatot Vendenes ūdeni, vai kā reprezentācijas izdevumus ar dalījumu 40;60%, kā ar grāmatojumiem? Mums pienāca rēķins ar "-" zīmi, jo iepriekšējā šīs firmas rēķinā bija uzrādīta lielāka summa nekā vajadzējā un iepriekšējo rēķinu esmu jau iegrāmatojusi un pārskaitījusi šai firmai arī PVN atskaitījusi priekšnodoklī, kā man tagad rīkoties?
Atbildes (6)
Vendenes ūdens jau vismaz 3 gadus, ja ne ilgāk iet uz saimn. izdevumiem bez jebkādām prezentācijām.
ta nav reprezentacija. ar minus zini gramato tapat ka ar + tikai preteji. D 5310 K 7...
D 5310 K 5721, kad maksasiet nakamo rekinu, tad ari maksasiet mazak.
Bet man zvērinata revidente ieteica norakstīt Venden ūdeni D 829 K 5310, jo ūdens tiek izmantots darbinieku vajadzībām - tas nav sasitīts ar saimniec. vajadzībām. Bet interesanti ka uz to reaģēs audīts?
Почему не связано с хоз.деятельностью? Только потому, что работники эту воду пьют? По этой логике, плата электричество в офисе, канализацию и т.д. тоже не являются связанными с хоз.деятельностью, т.к. всё это добро потребляют работники.
Меня тоже это удивляет - почему нельзя? Водопроводную можно в расходы, а Венден нельзя.
Это как про курицу и яйцо - что раньше. Что бы не доказывать каждый раз маразматизм, мы оформляем эти затраты как "заботу" о клиентах, если работники из крана могут попить, то клиентам в туалетных апартаментах стаканчики для питья не поставишь - не эстетично:))) Пока все счастливы: и мы, и клиенты, и ВИД:)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture