По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Piemaksas, smaksas, premijas:( Uz tēmu sarakstu

Piemaksas, smaksas, premijas:(
Labvakar.

Man situacija tada ka nepartraukti rodas vajadziba darbiniekiem par kaut ko piemaksat nezinu ko vini direktoram tur sastasta bet menesa laik visu laiku - piemaksa Lienitei Ls 15, Janitim 20 Ls utt... protams tiek uzrakstiti kaut kadi rikojumi par to un to, bet es ta padomaju vai tiesam sadas lietas nav kadi ierobezojumi teiksim ka tas viss tiek darits menesa beigas kopa ar algu vai tamlidzigi? Labi es saprotu Ligo, Lieldienas vai Ziemassvetki bet ne jau sita visu laiku:( pilnigi riebjas, ka Ls 10 del kur uz rokas sanak vel mazak kepa lielaka neka jega:(

Vajag argumentu direktoram:)
Rumbinja
Rumbinja 09.05.2005 20:23
1000 ziņojumi

Atbildes (5)

Argumentējiet ar to, ka lai to dara pieliekot pie algas.Manzināma uzņēmumā tad kad bija kļūdījušies aprēķinot algu Kļūdu laboja tikai nākošajā algā.Un avansus vispār nepiekopj.Unpareizi dara.Irvienota sistēma.
Aivareno
Aivareno 09.05.2005 20:37
6641 ziņojums
Rumbinja,ti znaesh summa piemaksas nedalzhna previshat` 80 Ls v god so vsego posledushego previshenija 25 % budtje ljubezni otchislit.....
Pchelka
Pchelka 09.05.2005 23:42
168 ziņojumi
Cik es saprotu, tās piemaksas skaitās kopā ar algu un IIn un Soc.nodtika ietūrēti?
Tt7
Tt7 09.05.2005 23:59
37863 ziņojumi
Cik es saprotu, tās piemaksas skaitās kopā ar algu un IIn un Soc.nodtika ietūrēti?
Tt7
Tt7 09.05.2005 23:59
37863 ziņojumi
Krisstar, то, о чём Вы говорите, это не доплаты, а подарки. Доплаты - за работу (со всеми налогами), подарки - по доброте душевной (до 80 латов в течение года не облагаются, но восстанавливаются в 3-ей строке декларации ПНП).
Martinas
Martinas 10.05.2005 10:14
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.