По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

сертификат ISO Uz tēmu sarakstu

сертификат ISO
Наша фирма получила сертификат ISO-как его правильно списать? сумма немаленькая около 2500,00 латов.Наш аудитор советует поставить на лицензии и патенты-но только разве это патент? это как бы сертификат бессрочный-завтра может придет другая комиссия и скажет,что мы его не достойны :)и срока давности у него нет-сегодня такие условия получения-завтра могут быть другие-что теперь с ним делать? может у кого то была такая проблема?
Alpa
Alpa 05.05.2005 09:33
48 ziņojumi

Atbildes (2)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=1&tid=17429

Ещё поищите в поиске - уже обсуждалось.
Martinas
Martinas 05.05.2005 11:13
38532 ziņojumi
Man šķiet, ka tie vienkārši ir saimnieciskās darbības izdevumi. Jums Tungus pilnīga taisnība - uzraudzības audits atkārtojas ik pēc pusgada - un ja nu nenoliekat? Tad ko, pargrāmatot, piemēram, nākamā gadā? Es 3 gadus atpakaļ iegrāmatoju kā saimnieciskos izdevumus un uzraudzības audita izdevumus ik pēc pusgada tieši tāpat, jo pretējā gadījumā - tad man palielināsies sertifikāta vērtība??
Mara8
Mara8 05.05.2005 14:03
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.