Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
Vajadzīga palīdzība 2023 gada noslēgšanā. Uz tēmu sarakstu
Atbildes (14)
apgrozījums ~ 40 000,
А количество документов ?
А количество документов ?
201 kopā, visi ir ievadīti un nokontēti. varbūt kontējumi jāpielabo.
Необходимо учитывать, кто оплачивает абонентскую плату за программу - 35 евро.
(Программа не трудная, но мне не понравилась: скачала, что можно и продолжила вести учет в своей программе).
(Программа не трудная, но мне не понравилась: скачала, что можно и продолжила вести учет в своей программе).
Необходимо учитывать, кто оплачивает абонентскую плату за программу - 35 евро.
PayTraq nevajag abonēt, man jau ir. Pagājušo gadu man ar grāmatvedi noslēgšana aizņēma 2 stundas pie galdiņa kafejnīcā. Jo vienkārši vajag pārskatīt un pieķemmēt. Varbūt šoreiz vajadzēs vairāk laika, kaut arī darījumi ir mazāk un vienkāršāki. Mana grāmatvede diemžēl ir pārcēlusies dzīvot uz siltāku zemi un grāmatvedību kārtoju pats, tāpēc finālā vajadzīga kāda pieredzējusi acs
Mana grāmatvede diemžēl ir pārcēlusies dzīvot uz siltāku zemi
Un no Siltās Zemes Paytraq neiet?
За 2 часа Годовой и под пальмой не сделаешь
За 2 часа Годовой и под пальмой не сделаешь
Под пальмами надо 2 дня. А лучше 2 недели
Ir vietas no kurām skatoties mūsu problēmas šķiet tālas, aukstas un vienaldzīgas
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt