По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Aktuālā diskusija

par reklāmām, kuras sen jau piegriezušās :)))))) Uz tēmu sarakstu

par reklāmām, kuras sen jau piegriezušās :))))))
Savā e-pastā atradu interesantas pārdomas par reklāmām televīzijā, izsmējos un piedāvāju arī Jums darba nedēļu sākt jautri :))))))

Saki man,kā ezis skrienot pa pļavu pakaļā gosniņai var reklamēt pienu,ja reāli viņam nav nekādu izredžu šo govi noķert un kāds svaigums var nākt no Rasas,ja tā ir reālā krutka,jo rasa nāk no miglas,migla no zemes,bet uz zemi līst skābie lieti ar uzsūktām gāzēm un toksīniem-nu klusais ārprāts un mēmās šausmas!

Un kāpēc pilsētnieks,kurš nerunā pa mobilo telefonu sēžot zirga mugurā grib iejāt govi-arī nav skaidrs,bet tā lūk izrādās,ka esot Lattelekom lētāks.Kā saka-ir alus-ir varianti,lai gan labāk ieraut Merrild un dullums garantēts uz visu dienu.Betja sadzersieties enerģijas pilno un aktīvo jogurtu Lāse,kļūsiet par lēkājošiem sienāžiem,kas pārvar visus šķēršļus un Rīgā varēs uzrakt visus trotuārus un tas nevienam netraucēs.

Stilu nevar izmērīt un kas to nezin-lai pērk Mezim.Varbūt arī Cubus drīz andelēs lētos kvadrātuzvalkus.Takš pīpi un šnabis ir nopietna lieta,jo tos nereklamē-tātad arī izsmiet nevar... tik galvā iesēdies-spirt,vodka,sigareti.Bet ja nu vīrieša īpašums ir nekustāmais,tad arī Viagra nespēs pacelt Republikas dzimstības līmeni,jo grūti ir reklamēt to,kas jau tāpat ir skaidrs.

TV šopā reklamē pulsējošus taurentiņus tauku sadedzināšanai un muskuļu grupu norūdīšanai,bet ir cilvēki,kas šo mantiņu uzskata par dārgu vibratoru pašapmierināšanai. Alldays var droši lietot kritiskajās dienās,ja jādejo būs kordbalets,jo tā Tev nav Librese-neredzamā,kuru gan uzliec,bet kā neredz tā neredz-tāpēc arī kā salveti nevar izmantot.Zināms,ka pamperi nav domāti pret pampšanu, kaut gan daļa divdomīgas loģikas tur ir.

Lūk un tā vīrieši vērojot reklāmas par bērniem un sieviešu dzimumu krīt izmisumā,ka nav vairs bērni un pat bijuši spējīgi piedzimt par sievietēm.Šeit droši varam teikt,ka tualetes papīrs Serla,pa kuru lēkā vāveres kā uz batuta,noteikti ir domāts vīriešiem, jo kurš gan tik elastīgu papīru-vajadzības gadījumā-bez spēka lai noplēš?

Veselības tabletes YOUR-LIFE,tava dzīve,jādzer lai nodzertu savu dzīvi bez šnabja klātbūtnes,jo vai nav vienalga no kā nelabi paliek?Pret nelabumiem ir arī zāles-kā es saku asu sajūtu cienītājiem,jo izlasot receptes instrukciju stāv rakstīts<<Nepieredzējušam organismam pie zālēm ir jāpierod un tas var izsaukt...vieglu reiboņu,asinsspiediena kāpšanu,temperatūru,galvassāpes,duršanu pakrūtē, drudzi, vemšanu, caureju un vispārēju vājuma sajūtu-forši-ne?

Jā, par svīšanu arī nevajag pārdzīvot,jo lietojot Speed stick no svīšanas var atteikties uz mūžu,tomēr toksīni,sārņi un šlakas paliks vienmēr Jūsos,jo nebūs iespēju vairs izdalīties.Labiem kontaktiem un lielām acīm nepalīdzēs Soreiz pat kontaktlēcas,un ziniet,ka zobu suka OralB nav domāta anālās atveres higiēnai.

Dosja nu noteikti nebūs bekona zupa.Atgriezīsimies vēl pie bērniem un daiļā dzimuma-ja ēdot Nescvick var ātri izaugt par goliātu un kļūt pat par lielu sportistu,tad kāda jēga likvidēt zobus divpadsmit veidos ar dažādiem bojājumiem,ja burlaks Kariess tāpat uzglūn mums no katra stūra?

Un vēl-meitenes atcerieties, ka ar šampūnu Shamtu,no kā mati ceļās stāvus,Jūs nedabūsiet vienīgo brīvo autostāvvietu,kā arī pēdējās biļetes uz teātri, kur rindā pie kases stāv vienīgi brīnītāji,jo tas ir tikai reklāmizdevēju triks,vai tautas mīts-ja gribiet.

Arī Ariel iztīra visu-izņemot kabatas,bet kam vajag drēbes ar netīrām kabatām?Jeb še nu kā divas meitenes,kas ierauj Coka-cola šķidrumu un pēc brīža jau dejo unlēkā visa iela. Dzīvē tā nenotiek- un

kaimiņam no Tavas iedzertās šļukas -apsolu-labāk nepaliks,bet ja Tev nenāk ārā kaks,-tad Tev palīdzēs Forlaks... .
Cleo
Cleo 15.11.2004 08:10
19234 ziņojumi

Atbildes (5)

Про шампунь Shamtu меня больше интересует, куда так барышни стремятся попасть, где одни мужики в очереди стоят? Неужели на самом деле в театр?

А еще сейчас идет реклама туалетной бумаги с щенком. В том доме, судя по всему, горшок стоит посреди парадной залы.
Maija
Maija 15.11.2004 17:51
28223 ziņojumi
А меня всегда "умиляет" реклама, где дети в белых носках носятся по комнате, а потом мужик в белых носках идет на лестницу мусор выносить. Да ежели наш мужик так будет с белыми носками обращаться - для него это последние шаги в жизни будут!
Martinas
Martinas 15.11.2004 18:11
38532 ziņojumi
eto to4no Martinas :)))))))))
Cleo
Cleo 16.11.2004 07:18
19234 ziņojumi
arii nosmeejos, tikai ne par to reklaamu! Un tad gaaju ielaist suni.
Meistars
Meistars 26.11.2004 00:52
40 ziņojumi
Martinas, man no jūsu replikas vēl tagad smieklu asaras acīs.

Bet ja runā par reklāmām, tad man visvairāk patīk krievu valodā par tualetes papīru SERLA.Vismazskaidrs kam domāts...
Frezy
Frezy 26.11.2004 14:27
1986 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.