По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Gada pārskata pielikums Uz tēmu sarakstu

Gada pārskata pielikums
Jaunā gada pārskata pielikumā punktā 3.2.1 1. tabulā. Aizdevumi, galvojumi un izsniegtie avansi akcionāriem vai dalībniekiem un vadībai (padomes un valdes locekļiem) norādāma informācija par izsniegtajiem aizdevumiem saskaņā ar līgumiem, kā arī izsniegtie avansi saimnieciskajiem izdevumiem (ja valdes loceklis ir avansa norēķinu persona)?
Belvita
Belvita 02.02.2017 10:46
1 ziņojums

Atbildes (5)

Tikai VID "gudrās galvas" zina, kas ar to murgu ir domāts.
Ja ierakstīsiet tur arī saimniecības avansus, skatieties, vai nepieprasīs aprēķināt darba algas nodokļus.
Kas tie par avansiem akcionāriem, neņemos spriest. Nebiju pamanījis šo murgu.
Jo to Pielikumu nav iespējams bez nervu zālēm līdz galam izlasīt, kur nu vēl saprast, ko tajā ierakstīt.
Pietrūkst tikai "spravkas" par to, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa.
Aivars007
Aivars007 02.02.2017 11:35
26984 ziņojumi
Tā kā tas iet zem bilances posteņa "Aizdevumi" atšifrējuma, tad es izfantazēju, ka tie ir tie avansi, kas pielīdzināmi ieņēmumiem.
Abra
Abra 02.02.2017 12:24
2292 ziņojumi
Jāizskata visas versijas...
Aivars007
Aivars007 02.02.2017 13:45
26984 ziņojumi
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa un akcionāri atļauj, tikai ja tāds ir, katru mēnesi aprēķina algu, bet neizmaksā, ko jānorāda tabulas ailē atmaksas datums, labi ka man tagad tāds nav.
Sann
Sann 02.02.2017 14:40
369 ziņojumi
Mana versija: Avanss - algas avanss, mēdz būt par gadu uz priekšu, kad paprasa
Sann 02.02.2017 14:40
Ko tik neizdomā!
Japaina
Japaina 02.02.2017 18:51
10269 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.