Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
Sen Uz tēmu sarakstu

Osams 24.03.2013 12:07
15 ziņojumi
15 ziņojumi
Atbildes (12)
Neviens labāk par Jums nezina, kāda programma Jums vislabāk der! Es iesaku - Horizons.

Aivareno 24.03.2013 12:51
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Некоторые покупатели желают такую складскую программу, которая позволяет списывать со склада "в минус", то есть продать то, чего на складе ещё нет. Вот свеженький у меня примерчик.
Не все программы позволяют такую экстру. Моя тоже нет и идти на поводу у клиента не вижу необходимости. Или только выписывайте накладные и на этом весь учёт или нормально оформляйте приход и расход, если хотите видеть актуальные остатки и никаких минусов. Иначе зачем и почему
Не все программы позволяют такую экстру. Моя тоже нет и идти на поводу у клиента не вижу необходимости. Или только выписывайте накладные и на этом весь учёт или нормально оформляйте приход и расход, если хотите видеть актуальные остатки и никаких минусов. Иначе зачем и почему

Некоторые покупатели желают такую складскую программу, которая позволяет списывать со склада "в минус", то есть продать то, чего на складе ещё нет. Вот свеженький у меня примерчик.

Piekrītu! Ja noliktavas programmas var izrakstīt preces, kuru tur nav , tad tā nav noliktavas programma, bet Excel tabula ar formulām un tādai pat naudu tērēt nevajag . Programmai ir jāpalīdz ikdienas darbā un programmas piedāvātās funkcijas aktīvi jāizmanto.

Aivareno 25.03.2013 14:43
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Maksoft- šada nepieciešmība var rasties ja noliktavas uzskaiti nekārto sistemātiski:
Tas ir: uz " sitienu" noformē pārdošanas pavadzīmi
bet
saņemšanu ievada reizi nedēļā vai pat mēneša beigās.
Vai vēl- ja ir pašražotā ( komplektētā prece) - dabā ir ko pārdot ir bet uzskaitvedis kas sistēmē vada saņemšnu un ražošanu nāk reizi nedēļā. Kad visu savada- tad iziet uz tīriem ūdeņiem.
Tas ir: uz " sitienu" noformē pārdošanas pavadzīmi
bet
saņemšanu ievada reizi nedēļā vai pat mēneša beigās.
Vai vēl- ja ir pašražotā ( komplektētā prece) - dabā ir ko pārdot ir bet uzskaitvedis kas sistēmē vada saņemšnu un ražošanu nāk reizi nedēļā. Kad visu savada- tad iziet uz tīriem ūdeņiem.
Protams, situācijas dažādas, bet visu var sakārtot tā, lai noliktava strādā normālā režīmā. Tas ir mans viedoklis .

Aivareno 25.03.2013 19:57
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Не, учёт ежедневный, но специфический, работают "под заказ". Выбираете в интернет-магазине товар (которого ещё на самом деле нет), Вам выписывают авансовый счёт с перечнем товаров, которые "в минус". Затем покупают этот товар, приходуют, выписывают Вам накладную, "минус" убирается. В общем такая технология у многих интернет-магазинов.
Кроме товаров "под заказ" есть и товары на складе, потому нужна складская программа, чтоб видеть остатки, если только "под заказ" достаточно было бы выписки накладных без FIFO и прочих наворотов.
Кроме товаров "под заказ" есть и товары на складе, потому нужна складская программа, чтоб видеть остатки, если только "под заказ" достаточно было бы выписки накладных без FIFO и прочих наворотов.

Да ладно

Sof_b 25.03.2013 21:29
1927 ziņojumi
1927 ziņojumi
у 1С эта опция выставляется в константах и работай себе на здоровье.
очень важная информация для потенциальных покупателей
Конечно важная.
Константы заполняет сам пользователь, и у него есть право поставить "да" или "нет" в строке "разрешить работать с отрицательными остатками". И не вижу в этом ничего криминального.
Повторюсь - прога только иструмент в руках работника, а как известно.....дай дураку *уй стеклянный, он и *уй разобьет и сам порежется. Вот как то так.

Повторюсь - прога только иструмент в руках работника, а как известно.....дай дураку *уй стеклянный, он и *уй разобьет и сам порежется. Вот как то так.

Sof_b 26.03.2013 09:08
1927 ziņojumi
1927 ziņojumi
Конечно важная.
Константы заполняет сам пользователь, и у него есть право поставить "да" или "нет" в строке "разрешить работать с отрицательными остатками". И не вижу в этом ничего криминального.

Да кабы только сам!...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt