По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Licence par muzikas atskaņošanu publiskā telpā Uz tēmu sarakstu

Licence par muzikas atskaņošanu publiskā telpā
Cien.kolēģi.Padalieties pieredzē,kāda licence ir jāsaņem.Mans darbs ir zobārstu klīnika.Mūzika ir katrā kabinetā.Uzgaidāmā telpā televizors. Cik es sapratu, no publiskotajiem rakstiem, vajag licenci gan no AKKA gan LaIPA
Fidels
Fidels 09.04.2012 10:43
30 ziņojumi

Atbildes (6)

http://www.akka-laa.lv/
Valterin
Valterin 09.04.2012 12:05
8641 ziņojums
Paldies.Es sapratu par AkkAQ-LAA.,bet ļoti uzstājīgi ir LaIPA ,ka atļaujai jabūt arī no...producentu,izdevēju un izplatītāju apvienības.Kā tas ir praksē.Vai kādam ir divas licences.
Fidels
Fidels 09.04.2012 17:30
30 ziņojumi
Tieši tā. Ar labu neatstājas ne vieni, ne otri. Ja negribas kašķēties, jāmaksā abiem.
Abra
Abra 09.04.2012 18:08
2292 ziņojumi
Cien.Abra.
Es nevaru atrast kontaktinformaciju par LAiPA(lursoft iruzrādīts gāmatvedis,kas atbild,ka nezin nevienu citu telefonu) Varbūt varat palīdzēt ar kādu kontakta telefonu.
Fidels
Fidels 10.04.2012 12:21
30 ziņojumi
Paldies visiem. Atradu visus kontaktus.Varupadalīties ar informāciju,ka dārgākais "prieks" ir televizors ofisā
Fidels
Fidels 10.04.2012 12:51
30 ziņojumi
Valterin
Valterin 10.04.2012 22:42
8641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.