Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PZA perioda izmaksu metode
Esli PZA sostavljaetjsa pēc perioda izmaksu metodi, to v prilozenii ne nuzno ukazivatj rasšifrovku po statjam? Predidusčij buhgalter v prilozenii raspisivala po proizvodztvennim, prodaznim, administrativnim rashodam. Razve eto nužno delatj pri takoj forme PZA?
Atbildes (6)
Posteņus gada pārskata dokumentos paskaidro tikai saskaņā ar likuma par grāmatvedību pantu noteikumiem.
Ja pocitala likums i po etomu vozniklo podozreni, sto predidusčij buhgalter delal lisnuju rabotu, rasšifrovivaja ne nuznie statji. Ja prava?
Ja pocitala likums i po etomu vozniklo podozreni, sto predidusčij buhgalter delal lisnuju rabotu, rasšifrovivaja ne nuznie statji. Ja prava?
nezinu vai "delal lisnuju rabotu, rasšifrovivaja ne nuznie statji", jo Jūsu gada pārskatu redzējusi neesmu.
Ja v tom smisle sto periodu izmaksu metode ne podrazumevaet razdelenie rashodov po proizvodstvennim, administrativnim i prodaznim rashodam. Razve v prilozenii nuzno eto delatj?
Лишнего не бывает. Сделала - хорошо!
A esli v etom godu ne sdelaju, budet nepraviljno?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture