Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
ACCOR operāciju pārnumurēšana Uz tēmu sarakstu
123 ziņojumi
Atbildes (32)
lūdzu neapgrūtiniet sevi ar atbilžu rakstīšanu
10269 ziņojumi
Citādi lasi un brīnies - paralēla grāmatvedība (kas tā tāda?), neprecizētas operācijas (?), operāciju pārnumurēšana (priekš kam?) - kā pasakā... Jauna grāmatvedība.
kāpēc tāda neiecietība, kāpēc metamies viens otram virsū ar personīgiem apvainojumiem? es taču nelūdzu manas personības raksturojumu
un nevienu personīgi neapvainojupiekrītu Aivaram007-operāciju pārnumurēšana arī man bija liels brīnums, un jēdzienu "dokumentu precizēšana" atradu accor.lvpublicētajā instrukcijā par programmas lietošanu... a ko padarīs- man tagad ir tāda programma, kurā jāveic grāmatvedības uzskaite... un ar tās ieviesējiem mani vēl nav iepazīstinājuši...:'(
Accor lietotāji man atgādina kkādu sektu- kas ar to strādā, ceļ to debesīs kā izcilāko ... es ar gribētu līdz tam nonākt
Redzu te daudzus zemūdens akmeņus, par kuriem publiski neizteikšos.
10269 ziņojumi
268 ziņojumi
А по поводу Аккора, то повторю в третий раз, что с остатками там все в порядке, если вводить данные корректно. Конечно, проще сказать, что виноваты разработчики, другие бухгалтера, ну и участники ВГК до кучи.
А вообще-то хочется о приятном.
Закачала новую версию (2012). Зашла в Валюты нажала Ctrl+I и закачала все валюты за месяц с bank.lv
Вау! 2 секунды -и тебе идолары, и злотые, и прочие, кого не помню. Естественно, только то, что у Вас имеется. Для "транспортников" вещь ну очень полезная!
А еще импорт из банка. Но я еще не попробовала, пойду пробывать.:-)
10269 ziņojumi