Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
ACCOR operāciju pārnumurēšana Uz tēmu sarakstu
123 ziņojumi
Atbildes (32)
123 ziņojumi
123 ziņojumi
Jau iegrāmatotie ieraksti sanumurējās, super! Bet es tā saprotu, ka katru nākamo atkal jānumurē ar pogas R palīdzību, tad, kad ievadīts... Bet nu nekas, arī labi!

Наверное, у вас стоит режим ручной регистрации проводок, можно его сделать автоматическим. Нужно нажать Ctrl+R, вылезет табличка и нужно будет поставить галочку в нужном месте.
paldies par atbildēm!
Если у вас заплачено за обслуживание, то просто скачайте новую версию. Это делается одним нажатием кнопочки
Darbā ir superveca versija, man solīja, ka nopirks jauno... Es tai uzņēmumā ar pilnu jaudu sāku no 1.janvāra, pašlaik pamazām apgūstu programmu, uzņēmuma specifiku, utml... Firmas īpašnieks ieminējās, ka viņš ar laiku vēlētos ,ka rēķinus izraksta no programmas, kā arī noliktavas uzskaiti. Kam ir pieredze ar noliktavas uzskaiti ACCCOR Profi? Uzņēmuma specifika- kokmateriāli un kokzāģētava...
es
loti ceru, ka jaunākajā AccorProfi versijā debitoru un kreditoru atšifrēšana būs sakarīgāka! ļoti gaidu, kad šefs to nopirks- baigi jau negribās - kā mainās grāmatvedis, tā a rī programma...
lab, izbļāvos, turpināšu bakstīties:-D
atbilde nepatika... nav tā vienkārši- redzu, no kādiem dokumentiem veidojas atlikumi, jo operācijās dokumenti vadīti bez t.s. precizēšanas (es domāju- tur tā vaina)... kad jau atlikumi uz 31.12.11. būs noskaidroti, ta jau es zināšu, kas tur tālāk veidojas,... vnk drusku atšķiras mans un tās grāmatvedes darba stils, rezultāts abām jau laikam būtu vienāds... par programmu- šefs jau solīja, ka dos man visu, kas vajadzīgs pilnvērtīgai uzskaitei
jau teicu,ka nomainu grāmatvedi, kas datus vada neptecizējot dokumentus, ka es vēl tikai mācos, darbā oficiāli esmu no 2.janvāra... tik nesaprotu šo programmu, un diemžēl jau apdomāju iespēju teikt šefam, ka gribu tādu programmu,ko es labi pārzinu un vēl par krietni zemākām izmaksām... bet turos, jo pirms dažām nedēļām pateicu, ka paliksim pie šīs programmas
bik papētīju accor.lv- man izskatās, ka ir iespēja iegūt konfigurētu variantu, kur var uzskaitīt daudzumus... vai tomēr jāņem klāt noliktavas modulis?
P.S. tiem, kas vēlas norādīt man uz to, ka manas prāta spējas pārāk ierobežotas, lai strādātu šajā programma, un tiem, kas vēlas mani pasūtīt uzdot jautājumus programmas izstrādātājiem- lūdzu neapgrūtiniet sevi ar atbilžu rakstīšanu

P.P.S. Laimīgu Jauno gadu!