Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Aktuālā diskusija
Ну и как вам результаты? Uz tēmu sarakstu
Atbildes (123)
10269 ziņojumi
Ничего же не изменится. Я не верю в способность ПРЗ что-либо изменить в стране в лучшую сторону. В худшую -да, изменят.
Es arī pēc ļoti ilgām pādomām nobalsoju par "mazāko ļaunumu". Mani pašu priecē vienīgi tas, ka gandrīz visu sarakstu izsvītroju, bet sarakstā atstātajiem pieliku krustiņus. Un tieši tie arī laikam būs iekļuvuši Saeimā.
Bet tie, kas balsoja par ZRP, manā skatījumā ir tuvredzīgi ļaudis. Es personīgi tādam "ķīselim", kas savārīts viena mēneša laikā, neuzticos. Tāpat kā neuzticos paša Zatlera kunga godaprātam. Mēdz jau teikt "Labāk vēlāk kā nekad", taču viņa lēmums par Saeimas atlaišanu bija pārāk ilgi aizkavējies, un tas neviesa uzticību viņam. Uzticību nevieš arī, piemēram, premjera kandidāts, kam mātes piens aiz lūpām un knapi pabeigta vidusskola. Tas viss ir pārāk nenopietni, es pat teiktu - no bijušās valsts pirmās personas - ciniski. Tas tikai liecina par Zatlera kunga pasaules uztveri lokālā mērogā. Ja nu nav kazai piena, tad lai nav - pacel ļipu un salej atpakaļ.
nav ziņojumu
1.Создал прецедент отставки Сейма.
2.Убрал с политической арены (хотя бы явной) г.Шкеле и г.Шлесера, а также отодвинул г.Лемберга.
3.Остался в политике, т.к. к врачебной практике ему было бы вернуться трудно.
nav ziņojumu
Технолог, а чем вам мешали Лембергс со Шлессерсом?
Taču tomēr jāatšķir jauns, izglītots un ar pieredzi (Dombrovskis, piemēram) no jauna un neizglītota, kurš piedevām visus savus uzņēmumus vada ar zaudējumiem.