Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
80 % Uz tēmu sarakstu

Vinkijs 01.06.2011 13:51
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Atbildes (4)
Es parasti katrai pavadzīmei pievienoju klāt norakstīšanas aktu. Tajā tad arī norādu- kurai a/m, kāda rezerves daļa tika izmantota.

Dinaro 01.06.2011 14:01
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Katrs dara kā grib. Var rakstīt ar roku, var atzīmet ar markeru
Jadara tā lai Jums un "Trešai personai" būtu sapratams kuras detaļas uz kādu mašīnu iet.;-)
"Es jau prasu lai pie pavadzīmes saņemšanas tiktu ierakstīts"- kam Jūs prasat? Piegādātājam? Viņam ir gluži "па барабану"

"Es jau prasu lai pie pavadzīmes saņemšanas tiktu ierakstīts"- kam Jūs prasat? Piegādātājam? Viņam ir gluži "па барабану"

Es arī prasu piegātātājam, lai ieraksta p/z, kurai mašīnai, kura detaļa derēs. Daudziem nav vienalga un arī ieraksta, grūtāk ir ar eļļām un benzīniem!

Torija 01.06.2011 14:14
340 ziņojumi
340 ziņojumi
Es arī prasu piegātātājam, lai ieraksta p/z, kurai mašīnai
Un, ja Jums ir 10 mašīnas, un uz visām vienā pavadzīmē ir iegādātas rezerves daļas, arī tad pieprasāt
Un, ja Jums ir 10 mašīnas, un uz visām vienā pavadzīmē ir iegādātas rezerves daļas, arī tad pieprasāt

Dinaro 01.06.2011 14:16
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt