Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Atkal GPS Uz tēmu sarakstu

Vinkijs 01.04.2011 11:05
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Atbildes (5)
Nedaudz dīvains jautājums
Pajautājiet savam galvenajam grāmatvedim, gan jau tas zinās, bet ja nē, tad šeit forumā var rast atbildes.
Pajautājiet savam galvenajam grāmatvedim, gan jau tas zinās, bet ja nē, tad šeit forumā var rast atbildes.

Livijano 01.04.2011 11:51
601 ziņojums
601 ziņojums
Livijano ,cik labi tu tēlo gudro šeit forumā.

Vinkijs 01.04.2011 12:43
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
AAAA, tad tas bija aprīļa joks, kuru es izrādās neesmu izpratusi (atšķirībā no citiem foruma dalībniekiem, kuri to ir sapratuši, jo vispār neatbildēja)

Livijano 01.04.2011 13:58
601 ziņojums
601 ziņojums
Livijano.
Es ļoti šaubos vai tu pati zini kā jārīkojas šajā situācijā.Ir tēmas kur apspriests GPS uzstādīšana un ar to saistītais PVN. Par nomu tur nekas nav atrunāts.Ja nezini,tad labāk neko neraksti.Irsituācijas.kur arī galv. grāmatvedis šaubās.Tāpēc jau ir forums,kur kaut ko uzprasīt.Ja arī citi neatbildēja, tad ir aizņemti ar darbiem, nekā viens otrs kurš nodarbojas ar diezi ko.Personīgi tu.:-x
Es ļoti šaubos vai tu pati zini kā jārīkojas šajā situācijā.Ir tēmas kur apspriests GPS uzstādīšana un ar to saistītais PVN. Par nomu tur nekas nav atrunāts.Ja nezini,tad labāk neko neraksti.Irsituācijas.kur arī galv. grāmatvedis šaubās.Tāpēc jau ir forums,kur kaut ko uzprasīt.Ja arī citi neatbildēja, tad ir aizņemti ar darbiem, nekā viens otrs kurš nodarbojas ar diezi ko.Personīgi tu.:-x

Vinkijs 01.04.2011 14:24
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt