Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Man saplīsa ledusskapis! Uz tēmu sarakstu

Sheridan 25.02.2011 13:13
183 ziņojumi
183 ziņojumi
Atbildes (7)
На улице -20! Какой большой холодильник! Позвоните в мастерскую для начала , опишите проблему - а там принимйте решение. Мастерская даст гарантию на 6 месяцев, частный мастер - честное слово.

Jurgens 25.02.2011 13:38
336 ziņojumi
336 ziņojumi
http://www.fagor.lv/lv/serviss/
Janvārī bija noplīsis ledusskapis. Pasūtījumu pieņēma laipna dispečere. Solīja remontu trīs dienu laikā, bet jau nākošajā dienā meistari bija klāt.Meistari atbrauca mājās un dažu stundu laikā saremontēja ledusskapi.
Janvārī bija noplīsis ledusskapis. Pasūtījumu pieņēma laipna dispečere. Solīja remontu trīs dienu laikā, bet jau nākošajā dienā meistari bija klāt.Meistari atbrauca mājās un dažu stundu laikā saremontēja ledusskapi.
У меня после разморозки похоже было - новенький Gorenje разморозила, помыла, включаю - свет горит, а мотор не работает
!
Пока бегала , по всей квартире искала гарантию, в интернете -адреса мастерских, через час смотрю - холодильник-то холодный! Мотора просто не слышно совсем после нескольких месяцев тяжёлой работы в снежной шубе в морозилке
!

Пока бегала , по всей квартире искала гарантию, в интернете -адреса мастерских, через час смотрю - холодильник-то холодный! Мотора просто не слышно совсем после нескольких месяцев тяжёлой работы в снежной шубе в морозилке

T_a_i_s_i_j_a 25.02.2011 16:07
640 ziņojumi
640 ziņojumi
Paldies, jūsu padomi mani iedrošināja, biju tiešām apjukusi. Mans ARDO kārtībā, tāds štrunts vien bija, nekas nopietns. Lai Jums visiem labi klājas!

Sheridan 01.03.2011 12:49
183 ziņojumi
183 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt