По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

"Amatniecibas kameras" sertifikats Uz tēmu sarakstu

"Amatniecibas kameras" sertifikats
Uznemums grib atvert muzikas instrumentu veikalu. Papildus tirdzniecibai veiksim ari muzikas instrumentu remontu. Es domaju, ka uznemumam (meistaram) ir jasanem sertifikats (diploms) so darbu veiksanai. Amatn.kamerasmajas lapa ir darbu uzskaitijums, kuriem nepieciesams sertifikata sanemsana. Muz.instr remonts ir saja saraksta (nepieciesama 2 men. apmaciba un 160 Ls). Direktors uzskata, ka sads diploms nepieciesams indiv. darba veicejam vai amatniecibas uznemumam, bet mes neesot ne viens ne otrs. Vel direktors cer, ka varbut vieglak samaksat soda naudas, neka sanemt so sertifikatu.

Cien. kolegi, vai ludzu kads nevaretu man palidzet:

1. Kur es varetu atrast soda sankciju apmerus

2. Vai biezi staiga parbaudes komisijas saja sakara

3. Un vai sadam sertfikatam tomer uznemuma ir jabut.
Janija
Janija 17.08.2004 12:35
331 ziņojums

Atbildes (4)

Šaubos, ka tādu vajag. Taču no tā būs lielā mērā atkarīga jūsu preces cena. Meistaram šis sertifikāts noderēs visu dzīvi. To taču jūsu direktors saprot
Martans
Martans 17.08.2004 12:52
158 ziņojumi
Janija. Vai Jūs lūdzu nevarētu uzrakstīt amatniecības kameras mājas lapas adresi internetā?
Inesesok
Inesesok 17.08.2004 15:06
55 ziņojumi
www.lak.lv
Janija
Janija 17.08.2004 15:17
331 ziņojums
Paldies!
Inesesok
Inesesok 17.08.2004 16:11
55 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.