Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba aizsardziba
Sveiki! varbūt kādam ir līguma paraugs starp firmu un sertificētu cilvēku kas atbild par darba drošibas inst. utt.
Paldies e-pasts:
ilbad@inbox.lv
Nezinu, vai Jums derēs jebkurš gadījums. Mums tas ir darba līgums ar sertificēto personu par konkrētā darba veikšanu uz 2 nedēļām, kas 1 reizi gadā atjauno instrukcijas, izvērtē riskus,sagatavo nosūtījumus uz veselības pārbaudēm utt. Samaksājam un sveiki uz gadu.Mumsir gan NVA gan ES projekta ietvaros nodarbinātie, kur rūpīgi tiek pārbaidīta DA dokumentācija. Viss pagaidām ir labi. Jebkurā gadījumā, man liekas, ka par lielu paldies tas sertificētais darbinieks to nedarīs;-). Ja vēl joprojām vajag un derēs DL, rītdien varu nosūtīt.Tikai, vai to Jums vajag?
Būtu ļoti jauki jo no kautkā var uztaisīt kautko -Paldies!
Nu saņēmu no Jums ziņu par vēlu, neesmu vairs tur, kur man ir tas līgums. Rītdien no rīta nosūtīšu.