По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Sandra 48 prodolzenije o invalidah Uz tēmu sarakstu

Sandra 48 prodolzenije o invalidah
mi prinjali invalida po ESprojektuna rabotu,srokom na 3 goda,i dolzni oborudovat raboceje mesto,za svoj scjot,zatem agenstvo zanjatosti eti rashodi kompensirujet,priobreli inventar i osn.sredstva,mogu li ja ih stavit na balans i nacisljat iznos?a kompensirujemuju summu stavlju na procije dohodi//eto budet pravilno?Zatem zarplata,ona toze kompensirujetsja agenstvom,toze stavit na procije dohodi?a pri nacislenije zarplati provodki te ze ,s otnesenijem na semjorku?kak lucwe i pravilneje v etoj situaciji postupit?Spasibo.
Raichka
Raichka 09.12.2010 14:40
1022 ziņojumi

Atbildes (4)

Da, vi pravilnjo dumajete, tak i djelaete. Mnje invalid rabotal budzjetnom uzcrezdenije, no raznica ja dumaju net. Eti osnovnije sredstva posle programmi ostanjetsja vasjemu predprijatiju, tak vsjo nado pokazatj v balanse.
Sandra48
Sandra48 09.12.2010 21:27
324 ziņojumi
spasibo,a s zarplatoj kakije provodki delali?
Raichka
Raichka 10.12.2010 12:00
1022 ziņojumi
S zarplatoi tozje samoje - kogda polucajete ot agentstva - procije dohodi, viplacjivaite - 7.gruparashodi zarplata i socnalog tozje. Socialnii budjet polnostju s vashih sredstv. Ja bi sovetovala vam dlja dohoda ot NVA odjelnji kont 6.grupizavesti, ctob bila vidnjeje samoi. Kogda dengji s NVA prixodjit na scjot vasjego SIA ja srozu ih postavila D 26... K 6..., bez 231.,potomu cto nekakogo Rekins ot njih netu, tolkjo dogovor. Moznjo naverno i cjerez 23.. no po mojemu eto ljisno.
Sandra48
Sandra48 10.12.2010 15:47
324 ziņojumi
NO AKT SVERKI ONI TO PRISLALI,JA CEREZ 2310 DELAJU.
Raichka
Raichka 17.03.2011 17:48
1022 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.