По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

IK un darbinieki Uz tēmu sarakstu

IK un darbinieki
Sveicināti. Esmu individuālais komersants, kuram radusies vajadzība nodarbināt savu paziņu. Mēneša apgrozījums IK ir ļoti mazs, un nodokļi, kurus būtu jāmaksā par šī paziņas nodarbināšanu pārsniegtu IK peļņu. Kaut kur esmu dzirdējis, ka IK esot iespēja nodarbināt vienu darbinieku bez atalgouma. Vai tā varētu būt? Ja var, kā man to visu pareizi noformēt?

Paldies
Spiderit
Spiderit 28.11.2010 20:59
6 ziņojumi

Atbildes (6)

Не бывает работников bez atalgouma.
Albina
Albina 28.11.2010 21:18
64876 ziņojumi
Būs jauns darbinieks, radīsies arī peļņa:-/

Bet kas Jums liedz nodarbināt to darbinieku nepilnu darba laiku, tas ir tik cik nepieciešams kāda konkrēta darba veikšanai?
Livijano
Livijano 28.11.2010 22:57
601 ziņojums
Daudzās valstīs ir brīvprātīgie, kas strādā bez atalgojuma. Tā kā nav jau gluži, ka "Не бывает работников bez atalgouma.".

Livijano, paldies.
Spiderit
Spiderit 30.11.2010 23:31
6 ziņojumi
Еще бы знать, зачем нужно нанимать человека без зарплаты. Статьи за тунеядство давно уже нет. А все пособия зависят от уплаченных налогов, а не от записи в трудовой книжке, которой сейчас тоже нет.
Maija
Maija 01.12.2010 07:34
28223 ziņojumi
Brīvprātīgo darbam Latvijā vēl neesot tiesiska regulējuma. Tātad pie mums tikai ar algu.
Ilma
Ilma 01.12.2010 09:22
30495 ziņojumi
Brīvprātīgie var strādāt biedrībā vai fondā - NVO.
Inz
Inz 01.12.2010 12:24
661 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.