Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
parādi ar piegādātājiem Uz tēmu sarakstu

Anitta55 23.10.2010 20:36
601 ziņojums
601 ziņojums
Atbildes (4)
Jā protams tā ir..man aizdomas uz Materiālu vērtību 2009.gadabeigās un Avansa maksājumiem par precēm.naudas līdzekļus pārbaudīju(viss ok),pamatlīzdekļi arī ok..meklēju pārējās neprecizitātes un brīnos-kā tā var izdarīt...

Anitta55 23.10.2010 23:12
601 ziņojums
601 ziņojums
Nebrīnieties gan! Nākošā grāmatvede par Jums arī tieši tāpat šeit vai citur publiski brīnīsies!
Ja kļūdas ir būtiskas, tās jālabo. Jāiesniedz precizēta UIN deklarācija. Gada pārskatu precizēt nevar, kļūdas jālabo 2010.gadā, tās jāpaskaidro 2010.gadapārskatā. Izlasiet attiecīgo LGS.
Ja kļūdas nav būtiskas, izlabojiet un guliet mierīgi.
Man personīgi visas iepriekšējo grāmatvežu publiskas zākāšanas diez ko neiet pie sirds.
Jo no pieredzes zinu, kāds mēdz būt jaunais (pareizais) grāmatvedis.
Ja kļūdas ir būtiskas, tās jālabo. Jāiesniedz precizēta UIN deklarācija. Gada pārskatu precizēt nevar, kļūdas jālabo 2010.gadā, tās jāpaskaidro 2010.gadapārskatā. Izlasiet attiecīgo LGS.
Ja kļūdas nav būtiskas, izlabojiet un guliet mierīgi.
Man personīgi visas iepriekšējo grāmatvežu publiskas zākāšanas diez ko neiet pie sirds.
Jo no pieredzes zinu, kāds mēdz būt jaunais (pareizais) grāmatvedis.
Tā ir Aivar..piekrītu;-) paldies par konsultāciju;-)

Anitta55 25.10.2010 17:45
601 ziņojums
601 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt