По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

PVN и ссылки на него? Uz tēmu sarakstu

PVN и ссылки на него?
Pls. HELP! Ситуация следующая: латвийская фирма провела семинар о продукте в Риге и оплатила его. Партнер, член ЕС налогоплательщик, через два месяца великодушно согласился оплатить семинар нам. Мы естественно радостно хотим выставить счет на кругленькую сумму. Вопрос с PVN или без? И какая ссылка в счете будет в этом случае?
Tash
Tash 06.08.2004 14:35
6 ziņojumi

Atbildes (5)

Ну если семинар был в Риге, то почему Вы думаете , что НДС может быть равен "0"? Под какую сатью Вы сами думаете его "подогнать"?
Amuil
Amuil 06.08.2004 14:39
26369 ziņojumi
Ja pareizi sapratu,tad rēķinu jānoformē par reklāmas pasākumu,kas sniegts ES dalībvalstij,tad nodokli ES maksā pakalpojuma saņēmējs pēc juridiskās adreses.0% tad pienākas pēc 28.p.6.d.
Sveiks
Sveiks 06.08.2004 15:09
73 ziņojumi
Вот тут и проблема! Очень не хочется начислять PVN, а подходящей статьи не нахожу. Реклама очень привлекает... но как то не безопасно. Так как семинар по расходам включает в себя практически только аренду помещения, то на рекламу мало тянет. Вот думаю может рекламные буклеты включить в счет... и все будет OK! Как думаете?
Tash
Tash 06.08.2004 15:39
6 ziņojumi
Jūs droši vien gribat lielāku summu nekā samaksājāt par telpām,tad,manuprāt,vajag sastādīt priekš savas grāmatvedības kalkulāciju,kurā iekļaujiet savu darbinieku algu,kuri vadīja semināru,materiālus ut.t.Jatas produkts,kuru reklamējāt,ir no šī ES partnera,tad nevaru saskatīt problēmu.Palasiet 4.panta7.daļu,varbūt varat nosaukt kā citādi.
Sveiks
Sveiks 06.08.2004 15:54
73 ziņojumi
Sveiks! Cпасибо за совет. Действительно сделаю калькуляцию и включу все, что было связано с рекламой. Вроде и проблемы тогда нет.
Tash
Tash 06.08.2004 16:03
6 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.