Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības žurnāli
Labdien! Pēdējos pāris gadus pasūtu žurnālu "Grāmatvedība un ekonomika". Tagad atnāca piedāvājums abonēt "Uzņēmēja Biļetenu". Vai kāds lasa šo žurnālu? Kā Jums patīk šis izdevums?
Atbildes (20)
Я этот журнал выписываю более 5 лет. Он выходит 2 раза в месяц. Там есть все
изменения по законам и разъяснения. Много всяких образцов документов, распоряжений. Мне очень нравится, выписывайте, будет настольной книгой.
man ir Bilance, Saldo un www.***censored*** un semināri
Похоже на скрытую рекламу
"uzņēmēju biļetens" nav скрытая реклама?
Ja cilvēks jautā, ko lasa citi - es atbildu.
AndaZ, būsim precīzi. Marap uzdeva jautājumu par konkrētu žurnālu, ka arī atsauksmes par to. Ko lasa citi, viņa nejautāja.:-P
Atbildu uz jautājumu:
Kāds (es) nelasa šo žurnālu.
Lasījis neesmu, bet teikšu kā ir - nepatīk!
Energy, te ir forums, nevis izmeklētāja kabinets:-/
A es biju padomājis, ka te ir prokurora celle...
Paldies par atsaucību. Es tikai gribēju zināt viedokli par "Uzņēmēja biļetenu" un, protams, arī viedokli par citiem izdevumiem. Gribas pamainīt literatūru, bet ne uz sliktāku.
Katrs atrod kaut ko savu. Man noteikti Uzņēmēja biļetens patīk labāk nekā Grāmatvedība un ekonomika. Savukārt Bilance sāk nepatikt. Agrāk varēju atļauties pasūtīt vairāk, tagad jāizvēlas. Viss atkarīgs no tā, kādu informāciju Jums vajag. Uzņēmēja biļetenā ir daudz praktisku tēmu.
Bilance man arī vairs nepatīk - pārāk daudz "ūdens".
Много лет выписываю Bilance,но больше не подпишусь.Согласна с водой.БЫл и бюлетень предпринимателя и " бухгалтерия и экономика " была и есть.НО хочется чего-то нового,конкретного и своевременного.Подскажите,пожалуйста,коллеги на какой новый журнал подписаться?
Вот даже и не знаю, есть ли смысл в наше время выписывать макулатуру при наличии интернета.....
Тань,а шелест страниц на ночь?:-D
Наташ, ну это ж какой-то мазохизм - чтение нормативок на ночьLOL Хотя, как снотворное тоже вариант хорошийLOL
Снотворное-супер,открыл нормативку и уснул тут жеLOL
Знаем-знаем мы твою нормативку. Метаха называется
Тока раз в неделю 150-Албин:-D
Макулатура действительно замучила.ДА и все изменения с Интернета узнаешь.
Снотворное-супер,открыл нормативку и уснул тут же
Я думала так только у меня....LOL
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture