Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kā pareizi samaksāt nodokļus?
Pienācis brīdis kad jāmaksā nodokļi.
Daru to pirmo reiz un negribu kļūdīties. Kontus atradu, bet interesē kā pareizi noformulēt maksājumu?
Atbildes (16)
Piemēram - VSAOI par 2010.g.augustu
Jā, no divām lietām pasaulē nevar izvairīties - nāves un nodokļiem.
Tas jau ir labi, ka ir vēlme maksāt nodokļus. Dodiet rīkojumu grāmatvedim un tas jau to izdarīs.:-D
Andi, kā un kur Jūs atradāt, cik daudz jāmaksā?
to Aivars007
To visu var apskatīt EDS
Kas tad EDS tāds ir, un kur to EDS var atrast?
Un kā tur meklēt maksājamu noformēšanas kārtību?
Mēģināju
www.eds.lv- neatrod tādu lapu. Rakstīts "Coming soon" - esot vēl tikai ceļā.
В пути.. Надо ждать.. До этого налоги не платить!
pareizi jau būtu nodokļu parādu summas redzēt uzņēmuma grāmatvedības uzskaites reģistros nevis EDSā.
Cleo
Stāsts nesākās ar nodokļu parādiem, bet ar brīdi, kad jāsāk maksāt nodokļus.
Man arī tāds brīdis tuvojas, tāpēc iesaistījos diskusijā un mēģinu rast atbildi.
Pagaidām esmu neziņā. Neviens neko "tolkom" neatbild. Pieminēja kaut kādus trīs burtus, no kuriem pirmais pat nav visiem zināmais "X", bet no tā nekāda skaidrība nerodas.
oj, Aivar, Aivar :)) VAi tad nodokļu maksāšanas brīdis neiestājas ar nodokļa aprēķinu + likumā noteikto nomaksas termiņu?

Kas jādara, tas jādara. Ver tik "maku" (lasīt kontu) vaļā un tik maksā nodokļus, jo vairāk, jo labāk... varbūt tiksim laukā no krīzes.
Nodokļu kontu numurus var atrast www.***censored*** mājas lapā (ja nemaldos budžeta konti), bet nu maksājuma mērķis protams ir attiecīgi maksājamais nodoklis par attiecīgo periodu (Ilma tak jau atbildēja) :))
Ai, Cleo, Cleo... Vai tiešām Jūs manis rakstīto uztvērāt nopietni!
Ilmu tagad nav vairs droši klausīt, viņa bija 13.sarakstā, varbūt uztrenējusies uz makaroniem tautai...
Kas attiecas uz nodokļiem, tos vajag optimizēt nevis maksāt... ha-ha-ha
Nodokļus vajag optimizēt un konsolidēt!
laikam daudz esmu palaidusi garām...:-D
Es esmu Ilmu no 13.sarakstagarām palaidusi
Anda
Ai, ai, ai,... Nu kā tā var, nu kā tā var...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture