По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība Uz tēmu sarakstu

Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība
Es arī stirpi apšaubu, ka to var izdarīt 20 stundās nedēļā. Nav taču tikai bankas,PZ un algas. Vēl tācu EKA žurnāls, kurā droši vien arī POS termināls -tas nozīmē dienas ieņēmumi 2 grāmatojumos, kase vedama , stundas uzskaitāmas, rīkojumi par visām tēmām, ij vēl darba līgumus rakstīsiet. darba devēji vienkārši bezkaunīgi - maksās Jums par pusslodzi, bet pārējās virsstundas neapmaksās.

Man arī jautājums par samaksu - esmu vienīgais grāmatvedis - kas protams apvieno sevī arī lietvedi (pilnīgi visi rīkojumi, darba līgumu, aizdev.līgumi, EKA,POS terminālis, ~ 100-120 čeki, ceļazīme 1 a/m,`~ 8 darbinieki, darba tabeles , PVN,kvītis) Mēnesī piestādu rēķinu par 120Ls Jāpiebilst , ka darbu daru pilnībā ar saviem resursiem, arī kancelejas izmaksas, arī nodokļi mani. Vadība brīnās, kāpēc tik DĀRGI ?! Piedāvā 70Ls . Vai es esmu kko pārpratusi un mana samaksa ir pārspīlēta? Domāju pabeigt gadu un māt ardievas.
Bailule
Bailule 01.09.2010 22:00
10 ziņojumi

Atbildes (22)

Дим,тебе предлагают в шашки играть?на деньги?

Соглашайся...не прогадаешь;-)
Gravchik
Gravchik 02.09.2010 17:16
6091 ziņojums
Šaškas uzspēlēt uz naudu jau baigi forši:-)

Bet mani savā laikā, uzsākot darba gaitas grāmatvedībā gandrīz ķēra šoksLOL ,kad galvenā grāmatvede teica, ka būs jāuztaisa šahmats.Domāju nu būs briesmas-jāspēlē vēl būs šahs:-D
Dzidzi
Dzidzi 03.09.2010 11:49
351 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.