По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Par firmas īpašniekiem Uz tēmu sarakstu

Par firmas īpašniekiem
Esmu iesācējs un tāpēc sorry par jaut., bet... es te aizdomājos par tādu lietu: firmai protams ir īpašnieks, bet viņš pats neko nedara ( tikai firma uz viņa vārda ). Gribētos zināt kādā veidā un vai vispār viņš saņem naudu- tie ir procenti kaut kādi vai kas cits, un kādiem doķiem jābūt utml.
Sportnieks
Sportnieks 04.08.2004 13:05
26 ziņojumi

Atbildes (3)

В этом случае он может рассчитывать на дивиденды если у предприятия по результатам года будет прибыль. Оформляется решением участников о распределении прибыли.

А до тех пор - никак. Если только в подарок от фирмы с обложением ПНН или в долг возьмет в возвратом.
Maija
Maija 04.08.2004 13:30
28223 ziņojumi
Tā nauda obligāti ir jāsaņem īpašniekam? Es domāju, vai tas ir obligāti jāizmaksā īpašniekam un kas ir ja neizmaksā?
Sportnieks
Sportnieks 04.08.2004 13:51
26 ziņojumi
Дивиденды? Их может получить только владелец. Если начислены, то выплатить надо обязательно. Решение о том, начислять дивиденды или нет, принимает владелец (собрание, если владельцев несколько)
Maija
Maija 04.08.2004 13:53
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.