Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Patapinājuma līgums ar LMT Uz tēmu sarakstu

Zaklina70 04.08.2010 08:32
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Atbildes (15)
jā , jo telefons uz privātpersonu un lai var 70%norakstīt firmas izdevumos????

Zaklina70 04.08.2010 12:34
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Nu negrib Žaklīna mums izpaust, kāds te sakars ar LMT. Ja jau LMT patapinātu, tad jau laikam paši sastādītu līgumu.
nē nav LMt īpašumā, vienkārši VID man teica lai uztaisa patapinājuma līgumu ar LMT , jo mēs izdevumos liekam 70% no sarunām...

Zaklina70 04.08.2010 13:06
8 ziņojumi
8 ziņojumi
no kā tad saņem rēķinu par mobilo telefonu???

Zaklina70 04.08.2010 13:13
8 ziņojumi
8 ziņojumi
vai kādam nav paraugs???

Zaklina70 04.08.2010 13:14
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Ja jau tik ļoti vajag, uzlieciet meklētājā Patapinājuma līgums ķeksīti Failos vai meklējiet veidlapās.
Pielāgojiet savām vajadzībām kādu no standarta variantiem.
Ja pareizi sapratu iet runa par vienkāršo grāmatvedību. Es pašnodarbinātajam piemēroju šos % bez līguma.
Pielāgojiet savām vajadzībām kādu no standarta variantiem.
Ja pareizi sapratu iet runa par vienkāršo grāmatvedību. Es pašnodarbinātajam piemēroju šos % bez līguma.
Žaklīna - mazāk klausieties, ko kurš saka, bet vairāk domājiet ar savu galvu.
Atbildiet sev uz jautājumiem, kas ir patapinājuma devējs (telefona aparāta īpašnieks un abonents);
kas ir patapinājuma ņēmējs (acīmredzot uzņēmums).
Atbildiet sev uz jautājumiem, kas ir patapinājuma devējs (telefona aparāta īpašnieks un abonents);
kas ir patapinājuma ņēmējs (acīmredzot uzņēmums).
jā iet runa par vienkāršo grāmatvedību IK

Zaklina70 04.08.2010 14:35
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Ja vienkāršā grāmatvedība, tad pati ar sevi jau neslēgsiet patapinājuma līgumu. Norakstiet 70% un aizmirstiet.
bet, ja VIDs prasa?,ko tad???

Zaklina70 05.08.2010 09:43
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Pajautājiet pretī pamatojumu, konkrēti kuros noteikumos, likumos, kurš punkts to nosaka. Ne jau VIDs prasa, bet viņu darbinieki, kuriem savas prasības ir jāpamato. Pēc tam padalieties arī šeit, diskutēt var par konkrētām lietām, to piemērošanu praksē, nevis par "VIDs prasa".
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt