По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Налоги Uz tēmu sarakstu

Налоги
Фирма купила билеты на концерт для своих работников

Что это Репрезентация или заработная плата
Security
Security 02.08.2004 18:36
227 ziņojumi

Atbildes (6)

Не репрезентация точно (в глазах кого вы имидж поддерживаете/поднимаете), но и заработной плато (ну разве что вы можете и хотите точно идентифицировать тех, кто пойдет на концерт)
Komarik
Komarik 02.08.2004 18:40
10159 ziņojumi
po mojemu ne to i ne drugoje :)) darba ņēmēja labums.
Cleo
Cleo 02.08.2004 18:40
19235 ziņojumi
Извините, кнопку не ту нажал. Так вот, заработной платой это тоже считать не стоит. Скорее как несвязанные с хоз. деятельностью расходы.

Cleo, с точки зрения налогов darba ņēmēja labums и зарплата - это одно и то же.
Komarik
Komarik 02.08.2004 18:43
10159 ziņojumi
Es nerādītu vispār grāmatvedībā to pirkumu.

NU vēl jau var kā dāvanu varbūt norakstīt, ja nemaldos Komarik, drīkstēja neapliekot ar IIN dāvināt vienu reizi gad;a darbiniekam ne vairāk par minimālo algu ( nu naudā vai graudā, tas jau kā sanāk laikam ), tikai mīnus tas, ka pie UIN šo summu jāizņem ārā (palielina apliekamo ienākumu).
Cleo
Cleo 02.08.2004 18:48
19235 ziņojumi
Сомнительно, что нельзя идентифицировать. Не зал же концертный они арендовали. Билеты штучные, выдаются конкретным людям и на одно место пускают одного человека. Так что персонифицируемый лабумс вырисовывается. Либо подарок - либо зарплата.

Дарить можно не только один раз в год. Подарки до 80 латов налогами не облагается, а свыше приравнивается к зарплате.
Maija
Maija 02.08.2004 19:02
28223 ziņojumi
Maija, laikam es krieviski ne tā izteicos, es biju domājusi dāvana gadā nepārsniedzot minimālo mēneša algu, nebiju domājusi, ka drīkst tikai reizi gadā, bet tie 80Ls netiek aplikti ar IIN.
Cleo
Cleo 02.08.2004 19:08
19235 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.