По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN- usluga strane ES Uz tēmu sarakstu

PVN- usluga strane ES
Latvijskaja firma (PVN plateljshik) okazala uslugu po marketingu Poljskoj firme (PVN plateljshik) na territorii Latvii i Estonii. Zdesj mesto okazanija uslugi po p.4.1(Poljsha)21% ili ? ili vse-taki Latvija? a kak togda s PVN?21% ili bez PVN? zaputalasj.Spasibo
Leni2
Leni2 19.07.2010 20:19
265 ziņojumi

Atbildes (2)

PVN- usluga strane ES

Latvijskaja firma (PVN plateljshik) okazala uslugu po marketingu Poljskoj firme (PVN plateljshik) na territorii Latvii i Estonii. Zdesj mesto okazanija uslugi po p.4.1(Poljsha)21% ili ? ili vse-taki Latvija? a kak togda s PVN?21% ili bez PVN? zaputalasj.Spasibo

Kak Vi reshili etot vopros? u menja sejchas pohozhij vopros mi sobirajemsja okazatj uslugu Litovskoj firme na territorii Latvii. S kakim nalogom vistavljatj schot na predoplatu? Spasibo!!!
Tais
Tais 17.03.2011 16:08
nav ziņojumu
Какая ж у вас каша то.......

(4) Ja pakalpojums tiek sniegts jebkurai personai, kas veic saimniecisko darbību, pakalpojuma sniegšanas vieta, ja šajā pantā nav noteikts citādi, ir:

1) pakalpojuma saņēmēja saimnieciskās darbības mītnes vieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Исключения в части 6.1, 8 и 9
Tt7
Tt7 17.03.2011 16:26
37863 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.