По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

preču iegāde Uz tēmu sarakstu

preču iegāde
nu tad lūk, ko tagad darīt grāmatvedim? Jaunas firmas īpašnieks (mazumtirdzn) ' ieliek' firmā (iepērk preci) par daudz lielākām summām nekā firmai faktiski ir- viņš vienkārši no senčiem paņem naudu un iepērk preci, patreiz ši no malas paņemtā nauda man karājas 238 kontā (avansa nor pers) un pamzām ši summa pieaug, vai tad būtu atkal jātaisa kaut kādi aizdevuma līgumi- briesmīgi nepatīk tādas lietas, bet kā citādi tikt vaļā no ši atlikuma gan nesaprotu...
Storno
Storno 19.05.2010 12:37
1392 ziņojumi

Atbildes (3)

Sākumā - jāaprunājas ar šefu.

Un jāpaskaidro sekas - iespējamās sarunas ar VID, lai pierādītu naudas rašanās avotu.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:00
27897 ziņojumi
ir jau skaidrots, nevienam jau tas neliekas nekas broesmigs, ja vins ieguldA veču naudu
Storno
Storno 19.05.2010 14:38
1392 ziņojumi
man arī īpašnieks iegulda naudu.Tikaiar naudas rašanās avotu ir skaidrs, jo strādā algotu darbu citā uzņēmumā.Varētu palielināt pamatkapitālu, bet tad atkal tik daudz uzreiz nav.Daļu parāda īpašnieks uzdāvināja un es ieliku gada beigās pie pārējiem ieņēmumiem un samazināju parādu.Radās peļņa, par kuru nomaksājām UIN.
Aivareno
Aivareno 20.05.2010 20:15
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.