Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Divi auto vienā mēnesī Uz tēmu sarakstu

Driekstina 14.04.2010 10:34
44 ziņojumi
44 ziņojumi
Atbildes (5)
Var būt arī šādi. Ar darba mašīnu kaut kas notiek un to atdod uz remontu, vietā izīrējot citu. Tad atkal kataklizma un jāizīrē cita. Tātad kopā jau trīs. Vai esmu trīskātīgi guvusi to labumu? Tad jau var aiziet līdz tam, ka beigās man vēl jāpiemaksā par iespēju strādāt, jo visa alga aiziet nodokļos!!!

Driekstina 14.04.2010 11:18
44 ziņojumi
44 ziņojumi
Ar nodokli apliek labumu, kas gūts no katra automobiļa, nevis katru cilvēku, kas gūst labumu. Ja vienu automobili izmanto 5 darbinieki, tad labumu dala uz pieciem. Ja 1 darbinieks izmanto 5 automobiļus, tātad viņam jāmaksā nodoklis par 5 labumiem:-D Vismaz es to tā saprotu. Varbūt nepareizi.
А в командировку он по личной надобности едет что ли? Тогда и командировочные налогом облагаются, если арендованную машину считать использованной в личных целях.
А может он из командировки поздно вернулся и домой на машине этой поехал. А с утра из дома на работу. Вот вам и использование в личных целях, заплатите налог пожалуиста.

Hloja 15.04.2010 11:36
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt