По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

DRN Uz tēmu sarakstu

DRN
Dobrogo dene4ka vsem! Opjat voznikajut strannosti s DRN. Pozvonil klient i govorit, 4to mi dolzhni v nakladnih na realizaciju pisat, 4to nami oplachen DRN. V slu4ae esli mi ne ukazhem, 4to on uplachen, to togda im nado platit DRN.
Skvo
Skvo 19.07.2004 15:43
87 ziņojumi

Atbildes (4)

V seminare (VID Kurzemes pr.nodala) skazali cto zelatelno tak delatj . No to cto vi etovo nedelajete ne oznacajet cto klientu nado platitj DRN , jesli vi uze eto sdelali .
Ilonar
Ilonar 19.07.2004 15:57
nav ziņojumu
A vi ne podskazhete, gde v Pravilah eto napisano. U nas nakladnih v den po 50-100 6t.ideti v ru4nuju zabivat etu frazu - eto prosto ko6mar! Spasibo.
Skvo
Skvo 20.07.2004 08:57
87 ziņojumi
V poslednem zhurnale "Bilance" (Nr.14) vozmozhno mozhete chtoto dlja sebja prochitatj (plotit tot, kto v pervije realizuet - 6.str.). Mne takzhe S.Ozola(VID) otvetila, cto zhelatelno, no dumaju, chto v normat.aktahkonkretno skazano net. U menja programma, no nereshilasj... Esli budet trebovanije ot partnjorov, togda i budem dokazivatj, chto mi pervije.
Irenab
Irenab 20.07.2004 13:48
4 ziņojumi
Soglasno zalonu DRN statja 4 punkt 3, DRN platit firma, kotoraja PERVOJ vipuskaet v svobodnoe obrashenie tovar posle vvoza. Kak ja ponimaju, vi Latvijskaja firma i, esli vi zavezli tovar i prodali ego, to estestvenno vi i zaplatili DRN, a trebovanie pokupatelja ob otmetkax v nakladnij vizivaet nedoumenie ne imeja pod soboj nikakogo osnovanija.
Xfile
Xfile 22.07.2004 16:18
33 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.