По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Autotransporta izmantošanas metodika Uz tēmu sarakstu

Autotransporta izmantošanas metodika
Lūdzu, lūdzu! Atsūtiet izstrādāto uzņēmumā autotransporta izmantošanas metodiku. Gan ar labuma gūšanu, gan bez.

valija.a@balticpro.net
Valija.a
Valija.a 18.03.2010 13:16
42 ziņojumi

Atbildes (6)

3 lati ceturksnī un meklējiet failos. Pašam arī drusku jāpacenšas.Tas tomēr prasa drusku darba.
Ilma
Ilma 18.03.2010 13:22
30495 ziņojumi
Pilnīgi piekrītu Ilmai, tas tiešām prasa daudz darba un laika, jo šo metodiku tā nemaz nevar vispārināti izstrādāt. Man, piemēram ir 3 auto vienā uzņēmumā, un katram sav stāsts. Nu nevajag Jums manus stāstus.Es to zinu, jo šo darbiņu pati izdarīju. Lai arī Jums veicas!
Vijoliite
Vijoliite 18.03.2010 13:33
1711 ziņojumi
Ilma! Jūs esat tik sirsnīga, tik saprotoša un tik atsaucīga. Liels un mīļš Jums paldies!
Valija.a
Valija.a 18.03.2010 13:37
42 ziņojumi
Ja nu Jūs mani tā paslavējiet, tad aizsūtīšu Jums savu izstrādāto metodiku no savas failu glbātuves.Gaidiet.Tad apskatieties un variet pielabot:-)
Ilma
Ilma 18.03.2010 13:58
30495 ziņojumi
Lūdzu atsūtiet arī man paraugu uz e-pastu business.partners@inbox.lv
Paldies
Sandisj
Sandisj 10.10.2011 14:56
1 ziņojums
Mans paraugs ir pēc vecajiem 2010.gadanoteikumiem. 2011.gadā viss pa jaunam un savādāk.Kā jau parasti pie mums likumi ilgāk kā 1 gadu parasti nepastāv, tūlīt kaut kas jāmaina. Paņemiet VID metodiskos norādījumus , drusku pielāgojiet uzlieciet savus rekvizītus un būs Jums noteikumi OK.:-)
Ilma
Ilma 10.10.2011 15:37
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.