Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Attaisnotie izdevumi - mācību Uz tēmu sarakstu

Tlc 17.03.2010 10:44
124 ziņojumi
124 ziņojumi
Atbildes (33)
lana
Vai tad 3 mēnešus nesamainīja paret ilgāku termiņu!?!
Caura galva man, bet šķiet, ka nav vairs 3 mēneši.
Vai tad 3 mēnešus nesamainīja paret ilgāku termiņu!?!
Caura galva man, bet šķiet, ka nav vairs 3 mēneši.
Man VIDā teica, ka tie grozījumi par 12 mēnešiem nav pieņemti

Lana68 17.03.2010 14:31
854 ziņojumi
854 ziņojumi
jāvicina Satversme viņiem gar degunu, vēlams sarkanos vākos... ,
aga, tikai sarkanos.
Cik atceros man bija zaļos vākos. Ko tagad darīt? Kur dabūt sarkanos?
aga, tikai sarkanos.

Cik atceros man bija zaļos vākos. Ko tagad darīt? Kur dabūt sarkanos?

Dimma 17.03.2010 14:34
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Un Likumu lasīju
Likums Par IIN 19.pants Iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas un maksāšanas rezumējošā kārtība
4. Ja rezumējošā kārtībā aprēķinātā summa pēc pārbaudes izrādās mazāka par avansā samaksāto, Valsts ieņēmumu dienests triju mēnešu laikā no deklarācijas iesniegšanas dienas atmaksā maksātājam radušos starpību:-D
Likums Par IIN 19.pants Iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas un maksāšanas rezumējošā kārtība
4. Ja rezumējošā kārtībā aprēķinātā summa pēc pārbaudes izrādās mazāka par avansā samaksāto, Valsts ieņēmumu dienests triju mēnešu laikā no deklarācijas iesniegšanas dienas atmaksā maksātājam radušos starpību:-D

Lana68 17.03.2010 14:39
854 ziņojumi
854 ziņojumi
Pieņemti nav, bet jau pagājušājā gadā gaidījām no 6-12 mēnešiem
--------------------------------------------------------
Es gan negaidīju, pēc nedēļas pēc termiņa iestāšanas piezvanīju VID un paprasīju. Pēc 2 dienām nauda bija kontā. Kāpēc viņi var zvanīt, kad laikus nav nodokļi samasati, a mēs nevaram.
--------------------------------------------------------
Es gan negaidīju, pēc nedēļas pēc termiņa iestāšanas piezvanīju VID un paprasīju. Pēc 2 dienām nauda bija kontā. Kāpēc viņi var zvanīt, kad laikus nav nodokļi samasati, a mēs nevaram.

Lana68 17.03.2010 14:42
854 ziņojumi
854 ziņojumi
samasati=samaksāti . Sorry, klaviatūra basto

Lana68 17.03.2010 14:43
854 ziņojumi
854 ziņojumi
Man nav laika tagad vēl pa likumiem rakņāties. Ir svarīgāki un steidzamāki darbi.
Paldies, ka izlasījāt un pateicāt priekšā.
Savu deklarāciju jau iesniedzu, pēc 3 mēnešiem zvanīšu un tās pašas dienas vakarā gaidīšu naudu kontā.
Paldies, ka izlasījāt un pateicāt priekšā.
Savu deklarāciju jau iesniedzu, pēc 3 mēnešiem zvanīšu un tās pašas dienas vakarā gaidīšu naudu kontā.

"Поставить на счетчик"

Lana68 17.03.2010 15:16
854 ziņojumi
854 ziņojumi
А мне как раз сегодня вернули переплаченный налог- декларацию сдавала в конце января:-)

Guka 22.03.2010 12:42
306 ziņojumi
306 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt