По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN ceturksnis Uz tēmu sarakstu

PVN ceturksnis
Дорогие коллеги,объясните пожалуйста при каких сделках фирма должная изменить сроки сдачи декларации ПВН.(если сейчас раз в квартал).Я поняла,согласно правилам 1640,только если были предоставлены,или получены услуги из ЕС с того периода и меняются.Правильно??

А если фирма получила не услуги , а товар из ЕС ?
Tata21
Tata21 16.03.2010 15:33
5 ziņojumi

Atbildes (4)

А если воспользоваться поиском, то очень много ответов найдёте
Tt7
Tt7 16.03.2010 15:44
37863 ziņojumi
Я сегодня добрая.

Если будут сделки с ЕС, то можете забыть свои сроки и сдавать ежемесячно.
Aleksja
Aleksja 16.03.2010 15:46
10004 ziņojumi
Ой,большое вам спасибо,Aleksija,за доброту.

Теперь понятно.Очень страшно на форум вопросы задавать,я все больше читаю ответы.

У меня с латышским проблема,трудно понимаю законотворчекие документы.
Tata21
Tata21 16.03.2010 16:10
5 ziņojumi
Tikai tāds sīkums, ja jūs preci no ES PĒRKAT, tad jānodod kā iepriekš - reizi ceturksnī (vai kā nu jums VID ir noteicis), bet, ja PĀRDODAT, tad reizi mēnesī. Līdzīgi ar pakalpojumiem - ja sniedzat citu ES valstu maksātājiem, tad reizi mēnesī.

Man arī likās, ja ir ES darījumi, tad jāsniedz reizi mēnesī. Kad otro reizi atmeta atpakaļ, nācās iedziļināties

BET - ja iesniegsiet atskaiti, kuru nevajadzēja iesniegt, par to jums nekas nebūs
Ilzex
Ilzex 16.03.2010 16:56
2713 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.